Franja La 2

Dimecres, 17 juliol de 2019
06.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Historias de primavera
La primavera és un temps de nous començaments i nova vida. El món és ple d'alegria de viure, i la pura força de la natura mai és més tangible que durant aquesta temporada. Als boscos, els camps, els prats i els jardins, la naturalesa desperta del seu gelat hivern gris.
Documentals
Durada: 55'
08.55
Agrosfera 30
Resum de mitja hora del programa Agrosfera.
Altres
Durada: 35'
09.30
Bubbles
Palau
Sèrie documental sobre la fauna i la flora submarina, desenvolupada al llarg de 48.000 minuts sota l'aigua.
Documentals
Durada: 25'
09.55
Dentro de la fábrica. Cómo se hacen nuestros alime
Pan
El Gregg s'endinsa a la fàbrica de pa més gran de la Gran Bretanya, on aprèn com es produeix un dels pans favorits del país. Per la seva banda, Cherry ensenya el que es necessita per fer la farina perfecta i revela el truc per conservar el pa. I la Ruth repassa la l'evolució del pa blanc a la història.
Documentals
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou La fabulosa historia del agua de colonia
Documentals
Durada: 50'
11.45
Grandes diseños
Kevin McCloud presenta gent que ambiciona construir les cases dels seus somnis amb les seves pròpies mans des del principi fins al final.
Documentals
Durada: 50'
12.35
Mañanas de cine: Tres horas para matar
Un conductor de diligències, injustament acusat de l'assassinat de la promesa del seu germà, aconsegueix escapar-se, però torna uns anys més tard per descobrir el veritable assassí.
Pel·lícules
Durada: 75'
13.50
Italia al descubierto
Tras la huella de los poetas
Les càmeres visiten la costa occidental del país i s'allunyen de les rutes turístiques. Es viatja a Gènova, a Pisa i a Livorno, on es exploren la cultura i la gastronomia.
Documentals
Durada: 60'
14.50
Cielos abiertos
Sultanato de Omán
Situat a la península Aràbiga entre el Iemen, els Emirats Àrabs Units i l'Aràbia Saudita i davant de l'estret d'Ormuz, el sultanat d'Oman és un país singular entre els seus veïns del golf Pèrsic, que s'ha obert recentment a la resta del món per descobrir els seus tresors ocults.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou El Caribe salvaje. Los ritmos de la vida: Cachalotes y volcanes i Ben Fogle. La gran migración: A mesura que arriba desembre, el Ben és testimoni de l'última etapa de la migració èpica amb el nyu, que ara han viatjat 500 km pel Serengeti i el Maasai Mara.
Documentals
Durada: 95'
18.05
Documenta2
Inclou Dígitos: Guardianes de la red: El tercer episodi està dedicat al combat sense fi entre els custodis d'internet i l'activitat criminal dels hackers, generador d'una indústria milionària. També a la cruïlla entre llibertat i seguretat a la xarxa, il·lustrada amb una visita a una ciutat del futur que ja és una realitat, Songdo, a Corea del Sud.
Documentals
Durada: 55'
19.00
Me voy a comer el mundo
Londres, Inglaterra
La Verónica visita la cosmopolita Londres i al Soho comprova la gran quantitat de restaurants internacionals que hi ha.
Altres
Durada: 50'
19.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
20.00
Cartas en el tiempo
Al rescate
Les cartes d'aquest capítol tenen un gran valor documental perquè posen en evidència unes pràctiques pròpies de les seves èpoques respectives molt desconegudes: els segrestos habituals al segle XII per part de senyors feudals i nobles i l'esclavitud com a fet quotidià i acceptat al segle XVII. Per això s'escrivien missives de recollida de fons per al rescat o de concessió de llibertats.
Documentals
Durada: 30'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
21.10
Grandes diseños
El Michael i el Phil construeixen una casa de camp del segle XXI i abandonen la seva vida londinenca glamurosa per exercir de grangers. Amb estructura de graner de dues plantes, teulada de cautxú negre, un finestral enorme a la façana revestida de sílex, l'edifici ha de reflectir els gustos dels seus habitants.
Documentals
Durada: 50'
22.00
Días de cine clásico: Anatomía de un asesinato
Després de presenciar com la dona és atacada per un desconegut, el tinent Marion mata l'agressor. Els encarregats de defensar-lo són Paul Biegler i un advocat alcohòlic, la carrera del qual està arribant al seu final.
Pel·lícules
Durada: 160'
00.40
Pel·lícula: Los olvidados de la Línea Maginot
Documental que narra la història dels espanyols desplaçats durant la contesa a França i que en el seu exili van ser utilitzats en la construcció de la Línia Maginot, per a l'autodefensa d'aquest país davant de la invasió nazi.
Pel·lícules
Durada: 60'
01.40
Festivales de verano
Conexión Valladolid 2019. Des del festival Conexión Valladolid, actuació de Kitai.
Altres
Durada: 75'
02.55
Documenta2
Inclou Dígitos: Hombre contra máquina: El segon episodi reflexiona sobre la realitat de l'internet tangible, el que s'està convertint en el cervell o en les mans de la gent, i on milers de milions de dispositius en xarxa, alhora que serveixen els humans, també els observen i recullen dades sobre ells. El programa es pregunta es pregunta si és possible la fusió de la intel·ligència humana amb l'artificial.
Documentals
Durada: 55'
03.50
Grandes diseños
Kevin McCabe té una missió èpica. Ha de construir a Devon, al sud-oest d'Anglaterra, un edifici d'aspecte medieval de 930 metres quadrats amb una tècnica utilitzada des de la prehistòria a base d'argila, sorra, palla i aigua, coneguda com a cob, que harmonitzi amb la forma ondulant del paisatge.
Documentals
Durada: 45'
04.35
Italia al descubierto
La tierra de los tesoros
En aquesta última etapa, l'Andrew i el Giorgio van al nord del Piemont, terra de boscos exuberants i altes muntanyes. Allà busquen tòfones, visiten abadies, xerren amb el fundador de la slow food, fan un guisat de cabirol i visiten Torí, amb el seu art i els seus productes locals.
Documentals
Durada: 60'
05.35
En busca de esplendores secretos
Kumaris: las niñas-diosas de Nepal
El poble Newar, al Nepal, es troba a la confluència entre l'hinduisme i el budisme. Aquesta ètnia és l'origen d'un fet únic a la història de les religions, una deessa encarnada en el cos d'una nena. En aquest episodi es coneixen les deesses vivents dels Newars.
Documentals
Durada: 25'