Franja 8tv

Dimecres, 17 juliol de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: Essència d'aplec. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
August Tharrats Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.01
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 168'
09.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
13.00
La segona hora a 8tv
Retransmissió en directe de l'àudio del programa de RAC1 La segona hora.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Boom & Reds
Boom és un ogre amigable a qui li encanta tocar la flauta. Els Reds són unes criatures diminutes que viuen en comunitat en un arbre qualsevol d'un món fantàstic.
Infantils
Durada: 27'
14.57
Glumpers
Els Glumpers són una colla d'amics que viuen junts i les seves diferents i acusades personalitats xoquen constantment, i converteixen casa seva en un reactor nuclear on la interacció pot provocar conseqüències desastroses a cada episodi.
Infantils
Durada: 10'
15.07
Les aventures de l'Emily i l'Alexander
Emily i Alexander són dos ratolins que fan un viatge fascinador arreu del món: el palau de Buckingham a Londres, l'Himàlaia o un massís muntanyós d'Àsia. Resolen tota classe de misteris i fan molts amics.
Infantils
Durada: 54'
16.01
Els misteris d'Alfred Hedgeod
Tres animals antropomòrfics resolen diferents misteris a cada episodi.
Infantils
Durada: 42'
16.43
Ventdelplà
La Teresa i el David acaben menjant junts perquè el Martí i la Isona s'inventen excuses, poc convincents, per no veure's. Paral·lelament, la Svetlana explica a una Roser deprimida el secret del seu matrimoni, i el Ramiro discuteix amb la Marcela perquè és l'últim a descobrir que la dona té previst fer un curs de cuina.
Sèries
Durada: 59'
17.42
Ventdelplà
La Nuri i l'Alfons expliquen el seu gran viatge a la família. Sembla que tot ha anat bé, però la Nuri esclata amb la Teresa quan es queden soles. Paral·lelament, han entrat a robar al supermercat i els Mossos confirmen que els lladres són els silenciosos. El Paco, molt enfadat, proposa muntar patrulles per fer guàrdia a les nits.
Sèries
Durada: 60'
18.42
Temps de silenci
Compartir
La crisi socialista afecta la Núria. Mentrestant, el Francesc Xavier l'ha d'ensenyar a canviar coses.
Sèries
Durada: 59'
19.41
Temps de silenci
Jubilar-se
Neix el Francesc, el fill de la Renee i el Jaume. Mentre els avis discuteixen per si s'haurien de jubilar, la dona del Joaquim es posa malalta. Paral·lelament, els canvis polítics fan que la Núria torni de Madrid. A Barcelona, l'Andreu veu com el seu programa de ràdio és eliminat.
Sèries
Durada: 62'
20.43
Jet lag
Tibidabo
La Carla surt amb un home separat que té un fill i comença a descobrir que els nens li agraden més del que es pensava. Per la seva banda, la Mariona vol convèncer la Sílvia de posar-se totes dues un pírcing.
Sèries
Durada: 27'
21.10
Jet lag
Acampada
Les noies estan fartes de fer el mateix cada cap de setmana, però, gràcies a la Sílvia, aquest el passen en una masia on gaudeixen de la vida a la muntanya. L'home del temps ha anunciat pluges torrencials, però elles estan segures que, com moltes vegades, s'equivoca.
Sèries
Durada: 31'
21.41
Dinamita
Sèrie protagonitzada pel Tricicle composta per diferents gags basats en situacions quotidianes.
Sèries
Durada: 26'
22.07
Cites
La Blanca vol dir-li al Martín que està embarassada, encara que no sap com reaccionarà. Mentrestant, el David manté l'esperança de trobar l'amor de la seva vida i queda amb la Bàrbara, una dona totalment diferent.
Sèries
Durada: 43'
22.50
Cites
Aquesta nit la Clàudia ha quedat amb el Carles, un home que amaga un secret que sorprendrà la Clàudia i que capgirarà la cita. Mentrestant, l'Octavi queda amb un desconegut, l'Isma, per tenir-hi una trobada purament sexual. La nit acabarà d'una manera que no s'esperen.
Sèries
Durada: 54'
23.44
Pel·lícula: Wild Palms
El Harry treballa en una estació televisiva que utilitza un mètode tecnològic revolucionari que permet transmissions de realitat virtual a través de programes hologràfics en 3D. Un grup sinistre encapçalat per un senador corrupte, el Loggia, intenta utilitzar aquesta tecnologia per aconseguir dominar les ments de milions d'espectadors.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.24
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 276'