Franja Antena 3

Dimarts, 29 maig de 2018
06.00
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 15'
06.15
Las noticias de la mañana
Espai dedicat a la informació d'actualitat.Inclou Deportes y El tiempo.
Informatius
Durada: 135'
08.30
Espejo público
Espai d'actualitat que inclou diverses seccions, reportatges i entrevistes.
Altres
Durada: 285'
13.15
Karlos Arguiñano en tu cocina
Karlos Arguiñano ofereix cada dia noves receptes i trucs culinaris per preparar plats suculents.
Altres
Durada: 25'
13.40
La ruleta de la suerte
Concurs en què els participants han d'endevinar, amb l'ús de consonants i compra de vocals, la paraula o frase que s'amaga rere un panell en blanc.
Altres
Durada: 80'
15.00
Antena 3 Noticias 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 45'
15.45
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 15'
16.00
Karlos Arguiñano receta especial
Breu espai en què el cuiner basc Karlos Arguiñano elabora una recepta molt especial.
Altres
Durada: 3'
16.03
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 27'
16.30
Amar es para siempre
El Javier s'enfronta durament amb el seu pare i li prohibeix que s'acosti a la seva família. Mentrestant, la Matilde, que està disposada que se sàpiga la veritat, decideix ajudar la Charo a recuperar la seva filla. El Carvajal, per la seva banda, descobreix que el seu fill l'ha estat enganyant. Paral·lelament, l'Arturo s'enfronta a la Llanos per no defensar-lo davant del seu pare, i la Marta i el Carvajal avisen els empleats de Siete Días que la supervivència del setmanari depèn d'ells. A més, l'Ortega insta la Matilde perquè salvi les aparences, però aquesta el posa en evidència públicament. I el Sebas continua guanyant-se la clientela de l'Asturiano.
Sèries
Durada: 60'
17.30
El secreto de Puente Viejo
L'Emilia cita el general per saldar alguns assumptes que els van quedar pendents. Més tard, l'Emilia i l'Alfonso es retroben amb Fernando Mesía. La situació és propera al xoc per al matrimoni. Per la seva banda, el Matías i la Marcela estan desesperats i temen pels seus pares, que finalment arriben amb una excusa. El senyor Anselmo, mentrestant, compra compulsivament per intentar aconseguir el seu propi cromo, i aviat tots els vilatans comencen a intercanviar-se'ls. La iniciativa ha estat un èxit. A més, la Irene està a punt de marxar i dona les últimes instruccions per tenir cura del nen. El Carmelo titlla el Severo de covard en un intent desesperat de fer-lo reaccionar.
Sèries
Durada: 75'
18.45
Ahora caigo
Programa en què els participants s'enfronten cara a cara en una lluita contra rellotge. Si no aconsegueixen la resposta correcta en el temps marcat, ho perden tot i la trampa sobre la qual estan posicionats s'obre i cauen al buit. El guanyador es queda amb els diners del derrotat.
Altres
Durada: 75'
20.00
¡Boom!
Programa en què un equip de concursants ha de desactivar bombes responent diverses preguntes correctament dins d'un determinat període de temps. Els jugadors han de desactivar la bomba tallant certs cables de colors que representen les diferents respostes. Si el jugador respon correctament, els diners del premi es mantenen intactes. Si el jugador talla el cable equivocat o es queda sense temps, la bomba explota.
Altres
Durada: 60'
21.00
Antena 3 Noticias 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 10'
21.40
La previsión de las 9
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 5'
21.45
El hormiguero 3.0
Per primera vegada visita el programa el futbolista Andrés Iniesta, que acaba de finalitzar la seva etapa de 16 temporades al FC Barcelona i que serà un dels líders de la selecció espanyola al pròxim Mundial de Rússia. A més de tot el que és relatiu al seu adeu del Barça i de les claus del seu futur, Iniesta parla de la seva participació en la promoció d'una de les pel·lícules d'animació més esperades de l'any, Hotel Transilvània 3: Unes vacances monstruoses, que arriba als cinemes el 13 de juliol.
Altres
Durada: 55'
22.40
Pel·lícula: Street Fighter: La leyenda
Quan era una nena, la Chun-Li va presenciar com van segrestar el seu pare. Al cap de 10 anys, rep la visita del Gen, un antic delinqüent reconvertit en defensor dels més febles. L'home li revela que el seu pare encara és viu i en mans del Bison, un criminal perillós. Llavors el Gen s'ofereix a entrenar la jove perquè pugui rescatar el seu progenitor.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.45
Pel·lícula: Mentiras inocentes
A la França del 1938, l'inspector Cross investiga un assassinat arran del suïcidi d'un amic. Això el porta a Londres, on coneix a la família Graves, unes persones que amaguen un secret terrible.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.30
Comprando en casa
Espai que permet comprar des de casa productes exclusius d'electrònica, televisió i vídeo, informàtica, bellesa i salut, llar, esports, cuina i bany.
Altres
Durada: 30'
03.00
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 180'