Franja 8tv

Dimecres, 25 setembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: A Contrallum. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
August Tharrats Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 31'
07.01
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 168'
09.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 27'
13.27
Més Dinamita
Continuació de la sèrie d'humor Dinamita, protagonitzada pel Tricicle. En aquesta segona temporada, però, tots els sketches tenen un denominador comú i un fil conductor que els relaciona entre si.
Altres
Durada: 35'
14.02
Més Dinamita
Continuació de la sèrie d'humor Dinamita, protagonitzada pel Tricicle. En aquesta segona temporada, però, tots els sketches tenen un denominador comú i un fil conductor que els relaciona entre si.
Altres
Durada: 36'
14.38
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 19'
14.57
Pel·lícula: En defensa propia
Durant la guerra civil, un capità de l'exèrcit de la Unió condueix el seu esquadró de cavalleria a una granja situada en territori confederat, per confiscar de queviures i bestiar amb destinació a les tropes de la Unió. Allà coneix una mare i el seu fill i estableix amb ells un vincle molt bonic.
Pel·lícules
Durada: 107'
16.44
Ventdelplà
El David està preocupat pel futur de la Bruna, ja que sap que la nena pateix la tensió entre l'Eugènia i l'Albert. Per la seva banda, el David s'adona que el Martí ja és del tot independent.
Sèries
Durada: 66'
17.50
Ventdelplà
La relació laboral entre l'Enric i la Teresa és cada vegada més tensa i ella no entén per què. Paral·lelament, l'Ester ha tingut un malson on apareixia el seu fill i l'ha deixat bastant malament.
Sèries
Durada: 64'
18.54
La Sagrada Família
Fauna nocturna
La mare de l'Arnau ha denunciat el seu marit perquè ja no pot suportar com ronca a les nits. L'Arnau, que ara té el pare a casa, demana a la Remei que passi una nit a casa seva perquè sigui testimoni dels fets i trobar una solució perquè els pares no se separin.
Sèries
Durada: 67'
20.01
Jet lag
Tibidabo
La Carla surt amb un home separat que té un fill i comença a descobrir que els nens li agraden més del que es pensava. Per la seva banda, la Mariona vol convèncer la Sílvia de posar-se totes dues un pírcing.
Sèries
Durada: 31'
20.32
Jet lag
Acampada
Les noies estan fartes de fer el mateix cada cap de setmana, però, gràcies a la Sílvia, aquest el passen en una masia on gaudeixen de la vida a la muntanya. L'home del temps ha anunciat pluges torrencials, però elles estan segures que, com moltes vegades, s'equivoca.
Sèries
Durada: 31'
21.03
Plats bruts
Tinc dubtes
El Pol, que és homosexual, té un embolic amb l'Emma, però no creu que per això deixi de ser homosexual. Mentrestant, al Lopes li han assignat un programa de ràdio nocturn sobre sexe, i s'aprofita dels coneixements de la Carbonell per elaborar els guions.
Sèries
Durada: 24'
21.27
Plats bruts
Tinc un pare hippy
L'Oriol, el pare hippy del Lopes, es presenta al pis i s'hi instal·la uns quants dies. L'home demana un milió al seu fill per fer una casa rural, però el Lopes intenta que el seu pare busqui una feina i es guanyi els diners.
Sèries
Durada: 33'
22.00
The game
Londres, 1972. Quan un corrupte oficial del KGB, Arkady Malinov, revela l'Operació Vidre, un devastador complot soviètic que podria canviar el desenvolupament de la Guerra Freda, el Pare, el cap de l'MI5, reuneix un equip secret per investigar. Mentre els soviètics desperten una llista d'agents dorments de tota la Gran Bretanya, l'equip del Pare ha de moure's ràpidament per obtenir informació sobre la trama.
Sèries
Durada: 63'
23.03
The game
El següent agent a la llista soviètica, Tom Mallory, és un home brutal que actualment és a la presó per assalt. Des d'allà no pot fer la seva feina i ajudar l'MI5 a frustrar l'Operació Vidre, cosa que deixa el Pare amb una terrible elecció. El Joe, assetjat pels esdeveniments del seu passat, continua lluitant amb el paper d'assassí de la seva amant a la trama.
Sèries
Durada: 64'
00.07
The game
L'equip descobreix un agent dorment amb connexions aterradores a l'exèrcit nord-americà. Davant d'un formidable enemic que no només sembla que és un traïdor, sinó un espia entrenat amb accés a bases nord-americanes, l'MI5 pot estar fora del seu abast. Mentrestant, el Pare està en una missió pròpia per assegurar la seguretat de la seva ballarina xinesa preferida.
Sèries
Durada: 62'
01.09
Docs Barcelona: Amateurs a l'espai
El Kristian i el Peter són amics, són enginyers de primer nivell i comparteixen un somni. Volen construir un coet pel seu compte que els permeti viatjar a l'espai. Si tenen èxit, Dinamarca serà el quart país de la història que envia persones més enllà de l'atmosfera terrestre. Acompanyats d'un grup de fanàtics de l'aeronàutica, tots dos protagonistes han de lluitar contra els desafiaments tècnics més grans i fins i tot desatendre les obligacions familiars per fer realitat el seu somni.
Pel·lícules
Durada: 96'
02.45
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 195'