Programació TV3

Dissabte, 18 febrer de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 255'
10.15
Acció política
L'espai analitza les conseqüències del nou acte del Tribunal Constitucional, que anul·la les resolucions sobre el referèndum i demana a la fiscalia que actuï contra Carme Forcadell i quatre membres més de la Mesa del Parlament. Es conversa amb un d'ells, Joan Josep Nuet, secretari tercer de la Mesa i diputat de Catalunya Sí que és Pot.
Altres
Durada: 30'
10.45
Tot un món
Fent créixer la palmera i Brascat
Noureddine El Bennadi, procedent del Marroc, i Aciomam Apolinaria, del Brasil, creuen en la barreja de cultures. Tots dos volen difondre les seves cultures a la societat catalana. El Noureddine ho fa des de la comunitat islàmica Mzab Ibn Homair de Manresa, i l'Aciomam, mitjançant l'associació Brascat, a Barcelona, on fa classes de dansa brasilera.
Altres
Durada: 15'
11.00
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 75'
12.15
Bogeria a la pastisseria
La companyia de teatre La Fura dels Baus encarrega al Christian un pastís molt especial per agrair l'esforç i dedicació dels treballadors de La Fageda. A continuació, una dona embarassada vol comunicar el sexe del nadó a la seva parella amb un pastís. Per finalitzar, els nens d'una escola proven cuixes de pollastre, canelons i pizzaimades de la pastisseria Escribà.
Altres
Durada: 55'
13.10
Crackòvia
En el programa d'avui, Luis Enrique i Messi afronten l'eliminatòria de la Champions contra el París Saint-Germain amb un musical, i versionen el tema Despacito. Mentrestant, Paco Alcácer està molt emocionat perquè ha de jugar la final de la Copa del Rei en el lloc del sancionat Suárez. Per això s'entrena al límit per poder fer un partit espectacular. A més, Florentino Pérez no vol que el Barça jugui la final al Bernabéu. Per evitar-ho, torna a fer obres a l'estadi. Finalment, el programa estrena dos personatges nous: Juan Carlos Rivero, del programa Estudio estadio, i Paco Buyo, que debuta a Periodismo Deluxe, amb Josep Pedrerol i Quim Domènech.
Altres
Durada: 45'
13.55
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Senyals del futur
El 1959, durant la inauguració d'un nou col·legi, els estudiants guarden en una càpsula del temps diversos objectes. La Lucinda, una de les nenes, introdueix un paper en què ha escrit números estranys. Quan la càpsula del temps és desenterrada 50 anys després, el Caleb, el fill de John Koestler, un professor d'Astronomia vidu, rep la misteriosa nota de la Lucinda.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.40
Especial informatiu
S'ofereix el seguiment de l'inici de la manifestació. Així mateix, se n'expliquen els motius contextualitzant-la i se'n mostra el desenllaç, amb els parlaments finals de tancament. Es disposa de l'anàlisi d'experts, organitzadors i participants en la manifestació.
Informatius
Durada: 80'
19.00
Volem acollir
Versió reduïda. Concert concebut com un espectacle integral en el qual es volen explicar diferents aspectes de la crisi dels refugiats que s'està vivint. Disposa d'actuacions d'un ampli ventall de personalitats del món de la música i les arts escèniques, com Lluís Llach, Joan Manuel Serrat, Manolo García, Sílvia Pérez Cruz, Txarango, Marina Rossell, Paco Ibáñez, Sopa de Cabra, Jaume Sisa, Amaral, Farruquito i Los Chichos, entre d'altres.
Altres
Durada: 120'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Oh Happy Day!
Gala 4
Les Sound Six, guanyadores de la millor cançó la setmana passada, obren la quarta gala del programa amb una emotiva cançó de Pablo Alborán, i donen pas a una nit difícil per al jurat: ha de decidir quin és el grup que, igual que Sotavent, 4Gami i Obmud a les gales anteriors, ha d'abandonar avui el programa.
Altres
Durada: 115'
23.50
Oh Happy Day!
Moments OHD: cançons per ballar
Es repesquen avui les cançons amb més ritme de les edicions passades.
Altres
Durada: 55'
00.45
Tria 33
S'acosta el Carnaval i Pau Benavent proposa una elecció carnavalesca. La primera és Carnaval Marsupial dins el Festival Tradicionàrius. I a continuació, es mostra el Folkestoltes de Celrà. Finalment, Comparsas y Chirigotas al Liceu i al Casino de l'Aliança del Poblenou, a Barcelona. Així mateix, al reportatge, es descobreix en què consisteix l'art de les arpilleres.
Altres
Durada: 15'
01.00
Pel·lícula: El castigador II: Zona de guerra
L'exoficial de les forces especials Frank Castle, conegut com a El castigador, s'enfronta al mafiós Billy Russoti. El Castle desfigura la cara del Russotti i aquest, per venjar-se'n, decideix reclutar tota mena de criminals.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.30
Ritmes a l'aula
Qué pasa contigo, trio? Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.00
Cava de blues
Susan Santos & The Papas Red Band. Espai musical dedicat al blues.
Altres
Durada: 45'
03.45
Fusió i swing a l'estudi
Geni Barry Quartet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.30
Jazz a l'estudi
Cece Gianotti. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.30
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 30'