Programació TV3

Dijous, 27 abril de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Anna Gabriel, diputada de la CUP. Després, el programa conversa amb un pare que ha volgut perdonar la persona responsable de l'accident de trànsit que va acabar amb la vida del seu fill. Més tard, es parla amb les actrius Carmen Machi i Maria Aixalà, protagonistes de l'obra La autora de Las Meninas, que es representa al Teatre Goya fins al juny. Finalment, es repassa la història dels sortejos organitzats per Loteria de Catalunya.
Altres
Durada: 255'
12.15
Sorteig Grossa de Sant Jordi
Emissió en directe del sorteig dels cinc premis principals de la Grossa. Des del Teatre de Blanes.
Altres
Durada: 45'
13.00
Espai Terra
Avui es dedica bona part del programa a Montserrat i el seu entorn, en un dia en què milers de feligresos i turistes visiten el lloc. I Dani fa una proposta de ruta, d'excursió per aquestes muntanyes tan especials i diferents.
Altres
Durada: 60'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Ventresca de tonyina
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
L'Emili troba un comprador per a la casa de la Mercè. Mentrestant, els pares de la Candela comencen a sospitar del Bruno. El Marçal, per la seva banda, s'assabenta dels problemes de la Susi i li proposa que s'instal·li a casa seva.
Sèries
Durada: 45'
16.35
Nashville
On ell em porti
La Rayna recapacita després d'escoltar el Teddy explicar la seva versió dels fets, mentre al Deacon i l'Avery els ofereixen noves oportunitats. Paral·lelament, el Sean convida la Juliette inesperadament a conèixer la seva família.
Sèries
Durada: 40'
17.15
Divendres
El periodista Antoni Bassas dona la seva opinió sobre els fets més destacats de la setmana. Després, s'ofereix una desfilada amb els últims models de vestits de núvia de Pronovias, una empresa familiar catalana creada el 1922. Per acabar, l'últim dia a Castellbell i el Vilar serveix perquè Espartac Peran i Màrius Serra analitzin la manera de parlar d'aquest poble del Bages.
Altres
Durada: 175'
20.10
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
El PP té tants casos de corrupció i tants investigats que converteix l'Audiència Nacional en casa seva. A més, es dona a conèixer el pla de Mariano Rajoy per aconseguir suports en la seva declaració pel cas Gürtel. Mentrestant, Jordi Pujol Ferrusola passa la primera nit a la presó. I Lluís Llach dona explicacions sobre les seves polèmiques declaracions. Per la seva banda, Paco Marhuenda es vol fer independentista i el president de l'ANC, Jordi Sánchez, presenta els nous comandos de mobilització ràpida per protestar contra atacs del govern espanyol.
Altres
Durada: 40'
22.35
Joc de cartes
Cuina de fusió al Vallès Occidental
El programa es trasllada al Vallès Occidental per trobar el millor restaurant de cuina de fusió de la zona. De la mà de Marc Ribas, es coneix el Tato, propietari de l'Al Tanto que Va de Canto, amb la seva cuina de fusió europea. També es visita, entre altres restaurants, el Hawayan Polinesia, on fan fusió de cuina japonesa i hawaiana.
Altres
Durada: 70'
23.45
El retrovisor
Andròmines
La màquina d'escriure, una iogurtera, el Cinexín, el televisor, el telèfon mòbil, un tocadiscos o els walkman són alguns dels molts objectes que han ocupat un lloc especial al plató magatzem d'"El retrovisor". Són objectes que formen part de la nostra memòria recent. Ens han ajudat ha activar el record i a suscitar l'espontaneïtat dels entrevistats. Al capítol final recuperarem algunes de les anècdotes i moments més especials que han generat els "objectes del passat". Alhora rescatarem altres andròmines en forma d'arxiu de programes de TV3.
Altres
Durada: 35'
00.20
Tria 33
Amb motiu d'una nova edició del Serielizados Fest, el Festival Internacional de Sèries de Barcelona, es parla del concepte showrunner amb alguns especialistes destacats. S'ofereix també un reportatge sobre una nova edició del festival D'A de cinema d'autor de Barcelona.
Altres
Durada: 25'
00.45
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.15
El Faro, cruïlla de camins
La lluita entre el Ricardo i la Carmen està escandalitzant tota l'empresa. A més, ningú es va adonar que algú va entrar al despatx de Carmen i va robar el quart de milió que li guardava a l'Iván. La Irene, mentrestant, veu que li ha desaparegut l'àlbum de fotos del creuer que va fer amb el Gonzalo.
Sèries
Durada: 50'
03.05
Ritmes a l'estudi
Javier Galiana & Spice Berberechos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.05
Blues a l'estudi
Dani Nel·lo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.05
Jazz a l'estudi
Jaume Gispert Quartet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'