Programació TV3

Dijous, 29 juny de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista Josep Cruanyes, portaveu de la Comissió de la Dignitat, promotora de la iniciativa que s'ha convertit en proposició de llei de reparació jurídica de les víctimes del franquisme, que es vota avui al Parlament. També s'aborda l'afectació de la plataforma Airbnb, també en l'àmbit rural, i es comenta l'impacte de la baixada de l'IVA de l'oci nocturn. A més, Ivan Labanda i la cantant Elena Gadel, intèrprets de la versió de Cabaret que s'estrenarà al Teatre Victòria de Barcelona, visiten el plató. També s'entrevista Laia Palau, capitana de la selecció espanyola de bàsquet.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Durant l'estiu, els protagonistes del programa són personatges del món de l'espectacle i la cultura. La cantant Gisela, la convidada d'avui, parla dels seus projectes futurs.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Merenga suïssa
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.55
Nashville
Cada història té dues versions
La Rayna continua intentant millorar la seva imatge de cara a la premsa després de l'article de Rolling Stone. Per promocionar-se organitza un especial nadalenc solidari amb el Luke i les nenes. Però quan convida el Deacon a tocar amb ells, la situació es torna incòmoda.
Sèries
Durada: 50'
16.45
Unitat d'investigació
Sortida de pista
Una parella troba el cos sense vida d'una jove promesa de l'automobilisme, Hugo Hamelin. Però a l'hora de la mort, tothom es pensava que el noi era dins del seu monoplaça, fent una prova de qualificació per a una cursa molt important.
Sèries
Durada: 65'
17.50
Divendres
Antoni Bassas dona la seva visió dels temes més comentats els últims dies. Seguidament, la secció Hashtag cap de setmana serveix d'agenda als espectadors per sortir el dissabte i el diumenge. A més, l'actor David Verdaguer parla de l'estrena d'Estiu 1993. El programa també rep l'actuació musical de l'espectacle Sugar, el musical de Broadway que s'inspira en el film Ningú no és perfecte. Per acabar, s'analitza l'actualitat política, cultural i social de la jornada.
Altres
Durada: 190'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Polònia, imitats contra imitadors (I)
Polítics catalans i presentadors de TV3 s'enfronten als seus imitadors en el programa d'avui. Marta Pascal i Miquel Iceta comenten els esdeveniments polítics dels últims mesos a través dels gags del programa, com l'abstenció per fer president Rajoy. Inés Arrimadas i Gabriel Rufián expliquen el seu punt de vista de l'actualitat, amb gags com el de la victòria de Macron a França. A més, Carles Costa opina sobre la seva imitació.
Altres
Durada: 40'
22.40
Joc de cartes
Restaurants romàntics de Girona
En aquest capítol, Marc Ribas vol trobar el millor restaurant romàntic de Girona. Per fer-ho té una cita amb quatre restauradors, que són Marc Reixach, propietari del restaurant München; Joan Morillo, del Divinum; Joan Borell, del Llevataps, i Toti Pigem, propietari del Jardins de la Mercè.
Altres
Durada: 70'
23.50
Fora de carta
Anàlisi dels moments més destacables del concurs culinari Joc de cartes. Els protagonistes del programa d'aquest dia visiten el plató i expliquen les seves impressions i experiència al programa.
Altres
Durada: 70'
01.00
Tria 33
Avui es comenten Estiu 1993, Colossal i En este rincón del mundo, pel·lícules que s'estrenen aquesta setmana.
Altres
Durada: 10'
01.10
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.40
Ritmes a l'estudi
Earth Angels. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.40
Blues a l'estudi
The Walking Stick Man. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Jazz a l'estudi
Juliane Heinemann. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 70'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'