Programació TV3

Divendres, 15 juny de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui el programa entrevista Roger Torrent, president del Parlament. També es conversa amb Pedro Horrach, advocat i exfiscal del cas Nóos, després que se n’hagin fet públiques les condemnes i abans que Iñaki Urdangarín sigui empresonat. A continuació la tertúlia està formada per Ander Errasti, Carles Fernández, Laia Bonet, amb la incorporació de la periodista Lucía Méndez, des de Madrid, i també de Ricard Ustrell, director i presentador del programa Quatre gats, que donarà detalls de l’entrevista amb l’exprimer ministre francès Manuel Valls, que s’emetrà a TV3 diumenge a la nit.
Altres
Durada: 180'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Pessic d'ametles
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
Finalment, hi ha dinar familiar amb vol d'estels inclòs, però la Joana fa sentir molt malament el Vicenç i l'Helena. Tant, que l'Helena decideix que ja n'hi ha prou i s'hi enfronta. Paral·lelament, el Quim resol l'estafa que va fer al Sergi i la seva dona i els torna els diners. Ella troba divertit que el Quim no recordi si es van embolicar o no, i li dona una targeta. Més tard, la Paula, l'actual parella del Quim, troba aquesta targeta. Mentrestant, el Jordi no es resigna a perdre del tot la Sílvia, però ella, amb el suport de la Gemma, ja ha pres una decisió.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Zona zàping
El programa reviu l'onzè títol de Nadal a Roland Garros i els problemes que va tenir a la mà esquerra. A més, la crisi a la selecció espanyola i el futur de Griezmann són dos dels grans temes de la setmana. També es coneix una nena petita adorable que està aprenent taekwondo. I l'espai continua amb el concurs Zona web, on els espectadors envien els seus vídeos domèstics divertits o d'habilitats.
Altres
Durada: 50'
22.50
La gran pel·lícula: No culpis al karma del que et
A la Sara li agrada planificar i vol que tot surti perfecte durant la visita del seu xicot, que fa un any que és fora. Però una setmana abans de la seva arribada, la vida de la Sara i el seu pis es converteixen en un caos. Els seus pares a punt de divorciar-se i una germana petita a punt de casar-se amb l'Aarón, un cantant famós que resulta que és l'amor d'institut de la Sara.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.25
Gran reserva
Música: Oh! Bongònia
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
03.05
Ritmes a l'estudi
La Banda Municipal del Polo Norte. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.05
Jazz a l'estudi
Victor de Diego. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.05
Blues a l'estudi
Blue Heart. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'