Programació TV3

Dijous, 25 octubre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín. També es rep l'exconsellera Meritxell Borràs, per parlar del llibre que va escriure durant el seu internament a Alcalá-Meco, 34 dies de tardor i 1 de primavera. El director de teatre argentí Claudio Tolcachir presenta l'obra L'omissió de la família Coleman. I es tanca el programa amb els efectes del plàstic en la natura i en les persones.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Fricandó de vaca
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
El Miquel parla amb la germana de la Míriam, la noia que es va suïcidar a l'institut, i descobreix que els poemes de la Clàudia, dedicats a M, eren per a ella i no per a ell. Això fa que se senti alliberat i torna a bolcar-se en la seva família. Paral·lelament, la Sandra recrimina al Xavi que estigui fent tràmits per adoptar sense consultar-ho amb ella i decideix separar-se. El Marcos i la Roser, mentrestant, es planten a casa de la Joana i munten un espectacle que aconsegueix que la Paz i la mateixa Joana es petin de riure i facin les paus. Més tard reapareix el Vicenç, però a la Joana no li fa gaire gràcia. A més, la Cati, que no vol renunciar al negoci, parla amb la Paula per convèncer-la que no hi ha res entre ella i el Quim. Encara que potser no és veritat del tot.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
La lluita per aprovar els pressupostos continua i, en aquest cas, de manera literal. Elsa Artadi i Meritxell Batet inicien la negociació. No obstant això, per no semblar massa dialogants a ulls de Quim Torra i Josep Borrell, planifiquen una estratègia: la lluita lliure. I qui no està gens tranquil és el rei Felip VI. Una trucada del cònsol de l'Aràbia Saudita a altes hores de la nit pot fer tremolar qualsevol. Així mateix, Carles Puigdemont posa en marxa la Crida Nacional, els canvis que, segons ell, la República necessita. Es fa la presentació d'aquesta nova organització a ritme de Changes, de David Bowie. Finalment, les últimes declaracions d'Inés Arrimadas sobre el responsable de l'afusellament de Lluís Companys fan que se li aparegui el seu fantasma demanant-li explicacions.
Altres
Durada: 40'
22.40
Els meus pares
Àlex Corretja
El tennista Àlex Corretja és el petit de tres germans i va arribar al món amb una raqueta sota el braç. Ho explica la seva mare, Luisa Verdegay, una andalusa divertidíssima que es va aficionar al tennis mentre estava embarassada de l'Àlex.
Altres
Durada: 65'
23.45
Quan arribin els marcians
Transsexualitat, art i natura i Àngels Gonyalons
La transsexualitat, la interrelació entre art i natura i l'actriu Àngels Gonyalons són els protagonistes d'aquest capítol marcià.
Altres
Durada: 45'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Gran reserva
L'illa del tresor: Quimi Portet/Carme Ruscalleda
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
03.00
Ritmes a l'estudi
Vermouth Time. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Cece Giannotti. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Marc Miralta. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'