Programació TV3

Dimecres, 17 juliol de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 180'
09.00
Els matins
Avui s'entrevista l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, quan acaba de fer un mes que va renovar el càrrec. També es valora la votació del Parlament Europeu per validar l'elecció de la nova presidenta de la Comissió Europea amb el corresponsal de TV3 a Brussel·les, Xavi Coral, i amb Neus Tomàs, Antonio Baños i Jordi Mercader, i li se li pregunta quins canvis s'esperen a partir d'ara al portaveu de l'Eurocambra, Jaume Duch. A més, s'analitza la relació del CNI amb l'imam de Ripoll amb un analista en seguretat i especialista en terrorisme jihadista, i amb l'assessor de la Unitat d'Atenció i Valoració a Afectats pel Terrorisme i víctima d'Hipercor, Robert Manrique. A continuació, es conversa amb un representant d'Amics de la Gent Gran sobre l'informe La soledat no té edat. I el programa acaba parlant de l'opció, que comença a estendre's, d'anar a comprar portant els tàpers de casa.
Altres
Durada: 180'
12.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pastissets de prunes vermelles
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
Al Quim li costa, però acaba confessant a casa que Adalisa tanca, que no li tornen els diners i que perd la feina. La Cati li diu que no pateixi perquè té un vitalici entre mans que els salvarà. Ell li demana que no el facin, que ja van passar-ho força malament amb l'Arturo. Paral·lelament, la Júlia fa un cangur a l'Èric, i l'Eva té por que faci servir el pis del Miquel i la Noe per embolicar-se amb el Pau. Hi va i munta un pollastre de por. La Joana, mentrestant, decideix que donarà una part dels diners de la venda del pis al Vicenç. Ell es mostra agraït i tots dos tenen un atac de nostàlgia quan recorden tot el que hi han viscut. El Manel pateix per la seva àvia. A més, el Litus no gosa deixar la Fani perquè, en el fons, li fa por engegar una relació amb una dona cega.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
Juliana Canet, la popular instagramer catalana i col·laboradora de l'emissora iCat, passa per la secció La televisió és cultura, on ha de superar el repte de no cantar les seves cançons preferides. D'altra banda, s'emet una altra entrega de l'informatiu satíric El Mundo Today, presentat per Alba Carreres. També es pot veure una escena inèdita de Les de l'hoquei, es recupera Oliver y Benji, es pateix amb un defensor de l'espectador força indignant i es balla amb l'Sputnik.
Altres
Durada: 45'
22.40
Cases d'en Pou
Matrimonis
En aquest segon i últim episodi de retrobades, Joan Maria Pou convida a casa seva dues de les parelles que més bones estones i reflexions han compartit amb ell: l'Hernan i la Patri, de Mèxic, i l'Scott i l'Steve, d'Escòcia. Un episodi carregat de records, riures i bon moments, en què parlen de l'amor, del matrimoni i de la descendència.
Altres
Durada: 60'
23.40
Cases d'algú
Tel-Aviv - Panamà
El Pou torna a fer les maletes per anar-se'n fins a Tel-Aviv a veure la Raisa, una noia de 28 anys originària del Kazakhstan. Quan tenia 15 anys, la Raisa se'n va anar sola del seu país fins a Israel, un procés que els jueus anomenen aliyyà. I de Tel-Aviv fins a Ciutat de Panamà. Un viatge que ja és dur de si mateix i encara ho és més quan arribes i plou a bots i barrals.
Altres
Durada: 70'
00.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 94'
02.24
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 21'
02.45
Ritmes a l'estudi
Big Dani Pérez. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Amadeu Casas. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Diego Amador. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 5'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'