Programació TV3

Dijous, 24 octubre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
El programa continua molt pendent dels efectes dels últims aiguats que han afectat Catalunya. Visita les zones més afectades i conversa amb Josep Andreu, alcalde de Montblanc. Més tard, Lídia Heredia entrevista Carmen Calvo i li pregunta en quina situació es troba la relació entre Catalunya i Espanya després que Pedro Sánchez vingués a Barcelona després dels disturbis postsentència i evités trobar-se amb el president català, Quim Torra. A més, el programa connecta amb el Valle de los Caídos per seguir amb detall el procés del trasllat del fèretre del dictador al panteó familiar del cementiri d'El Pardo-Mingorrubio.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Crema de porro i carbassó
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Marta, engrescada per l'Edu, decideix tirar endavant un gaming center, i paga el traspàs del local que s'estava mirant el Quim. Mentrestant, el Quim vol aconseguir els diners per al mateix traspàs i malvèn el cotxe al Pep. El Miquel, per la seva banda, diu a la Marta que vagi amb compte amb l'Edu, perquè és massa jove. I l'Elisabet, amb el suport del Miquel, diu al Bruno que sap que va de farol i que continuarà amb els acomiadaments. Ell recrimina a la Sandra que l'hagi traït informant el Miquel que no tenien proves. El Litus convenç la Noe perquè li cedeixi les idees que va projectar per poder millorar el centre. Finalment, quan la Gemma s'assabenta que ho vol gratis, s'hi fica i li exigeix que les pagui com a servei de la consultoria.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Per començar, es recorda l'inici del Tsunami Democràtic: aquella tarda de dilluns a l'aeroport de Barcelona en què els avions van sortir tard, sorprenentment, per causes alienes a les aerolínies. Es viuen els dubtes dels manifestants quan el president Torra els esperonava per sortir al carrer mentre el conseller Buch cridava a la calma. Per fer-ho més amè, recuperen un dels èxits de la banda britànica The Clash. S'analitza a continuació com han estat les mobilitzacions a Catalunya i se sap com ho van viure la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra, que s'agermanen per ballar la nova cançó del grup Manel: Poli Band. A més, John Lennon i Yoko Ono segurament no estarien molt orgullosos de la versió d'Imagine que Santiago Abascal i Javier Ortega Smith han decidit fer mentre s'imaginen el dia que governi Vox.
Altres
Durada: 70'
23.10
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 110'
01.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
02.00
Gran reserva
Xou: Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
02.55
Ritmes a l'estudi
De Diego Brothers. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.55
Blues a l'estudi
Bernat Font Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.55
Jazz a l'estudi
Eladio Reinón Quartet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'