Programació TV3

Dissabte, 11 juliol de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 425'
13.05
Per què volen els avions?
Per què el futbol mou tantes passions?
Tot i que ell és més de natació, i les medalles que ha guanyat als Special Olympics ho certifiquen, l'Eloi també és aficionat al futbol. I sap que aquest esport mou passions, però no acaba d'entendre per quins motius. Com que sap que el Xavi, el seu gran ídol d'adolescència, en sap un tou, decideix visitar-lo i conversar una estona amb ell. Amb el periodista esportiu Joan Maria Pou juga al futbolí mentre parlen de retransmissions i contradiccions esportives. I d'un futbolí a un entrenament de futbol, perquè l'Eloi visita la Ciutat Esportiva Dani Jarque per conèixer les jugadores de l'Espanyol Elba Vergès, Cristina Baudet i Dulce Giménez.
Altres
Durada: 40'
13.45
Zona zàping
El programa destaca la primera entrega del nou Tik Tok del programa, Que s'ha fet mal, senyor?, així com la resta d'imatges que els espectadors han volgut compartir a través de la resta de xarxes al No te la fotis, amb bromes, reptes, balls, música, i també moltes trompades. També es pot veure una equilibrista fent el cub de Rubik cap per avall amb una mà, un amant del parapent que vola amb sofà i televisor, i la continuació del repte de moda, el basketball beer challenge. A més, es recorda el golàs de Griezmann al Vila-real, i l'estranya relació de Messi amb els termòmetres als estadis. Per altra banda, el programa descobreix un artista visual que combina fotografies i realitat per crear noves històries, i un grup d'amics anomenats Happy friends, que imiten el famós vídeo clip de Pharrell Williams. Per acabar, es compta amb la participació de Gerard Giné, del grup Exta6, que clou el programa amb el seu tema Aquesta cançó.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Marea letal
Nou anys després de patir l'atac d'un gran tauró blanc, la Brady, una monitora de busseig, decideix enfrontar-se a la por i tornar a bussejar en aigües profundes al costat del gran esqual quan li fan una oferta irrebutjable per nedar entre taurons.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.50
Tarda de cine: 47 metres
La Kate i la Lisa són dues germanes que se'n van de vacances a Mèxic. Quan sorgeix l'oportunitat de submergir-se en una gàbia per veure de prop els taurons blancs, la Kate s'hi apunta de seguida, davant de la desesperació de la Lisa, que no ho veu gens clar. Finalment, decideixen anar-hi, però el que havia de ser una experiència única es converteix en un malson quan la gàbia es desenganxa i cau fins al fons del mar. Amb menys d'una hora d'aire a les bombones, han de trobar la manera de tornar a la superfície travessant 47 metres infestats de taurons.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.20
TV3xunTUB
Espai que recull els grans moments televisius de la temporada de TV3.
Altres
Durada: 35'
19.55
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 5'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
Avui s'entrevista Artur Junqueras, pare d'Oriol Junqueras, per saber com ha rebut les últimes decisions judicials que afecten l'exvicepresident de la Generalitat i que han provocat que el Parlament Europeu li hagi retirat la condició d'eurodiputat. D'altra banda, a poques hores de la constitució del nou govern PSOE-Unides Podem, amb el nomenament de Salvador Illa com a ministre de Sanitat, el programa ho vol analitzar amb el diputat al Congrés José Zaragoza. Aquest nou govern comptarà, per primer cop des de la República, amb ministres del Partit Comunista d'Espanya, un fet que es valora avui amb Enrique Santiago, secretari general del PCE i diputat d'Unides Podem al Congrés. També es pot conèixer el punt de vista de dues diputades com Montse Bassa, d'ERC, i Bel Pozueta, d'EH Bildu, que han contribuït a la investidura de Sánchez i al govern d'esquerres des d'una posició personal delicada. El programa d'avui també compta amb l'entrevista exclusiva amb el magistrat jubilat Santi Vidal, que trenca el seu silenci.
Altres
Durada: 210'
01.35
Pel·lícula: El seguici
L'estrella de cinema Vincent Chase, juntament amb el seu seguici, l'Eric, el Tortuga i el Drama, tornen una vegada i una altra al món de l'espectacle amb el superagent convertit en cap d'estudi Ari Gold. Algunes de les seves ambicions han canviat, però el vincle entre ells continua sent fort mentre naveguen pel capritxós món de Hollywood.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 170'