Programació TV3

Dissabte, 15 agost de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 340'
11.40
Per què volen els avions?
Per què ens agrada tant menjar?
Eloi prepara un berenar molt especial amb l'ajuda de Carme Ruscalleda, descobreix els secrets del bon pa i prova els musclos de Delta de l'Ebre.
Altres
Durada: 35'
12.15
Aire lliure
Ripollès
L'esport, la ramaderia, la història, el teatre i la música clàssica són els principals elements del programa que es dedica al Ripollès. L'atleta paralímpic Eric Villalón és el convidat de Judit Mascó. Es visita la Vall de Núria a l'estiu i a l'hivern practicant esports familiars, com una sortida amb raquetes de neu sota la lluna plena.
Altres
Durada: 50'
13.05
Cool Hunters
La cuina
Serapi es creu un gran cuiner i ningú s'atreveix a dir-li que no en té ni idea. Tot i així, té oportunitat per millorar les seves habilitats, com quan visita el restaurant d'Ada Parellada per aprendre, entre altres coses, a fregir pells de patata.
Altres
Durada: 45'
13.50
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Begin Again
La Gretta i el Dave, una parella enamorada que a més també són companys compositors, arriben a Nova York quan ell signa un acord amb un segell discogràfic important. Però la fama aviat tempta el Dave, que enfonsa el món de la Gretta quan la deixa de banda. Tot canvia quan el Dan, un executiu discogràfic en hores baixes, la descobreix durant una actuació als escenaris de l'East Village. El Dan queda captivat a l'instant pel seu talent i li proposa de començar a treballar junts. Aquesta col·laboració els transforma tots dos, alhora que compon la banda sonora d'un estiu novaiorquès.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.40
Tarda de cine: Crònica d'un engany
El Peter i la Lisa estan assentats en la comoditat del matrimoni. Ella és una dissenyadora de sabates d'èxit i ell dirigeix la seva pròpia companyia. La nit del llançament de l'última col·lecció de la Lisa, la dona es mostra evasiva i amb una actitud estranya.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.10
Tarda de cine: El príncep i jo III: una lluna de m
La Paige i el seu flamant marit estan molt enamorats i volen oblidar-se per uns dies dels protocols del palau, de manera que decideixen passar una idíl·lica lluna de mel a un preciós paratge boscós.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.40
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 20'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: L'Agatha i la veritat del crim
Anglaterra, 1926. Agatha Christie decideix desaparèixer quan es veu davant d'un dels pitjors moments personals i professionals de la seva vida. La famosa escriptora no troba noves històries per escriure i, a més, la seva vida personal s'enfonsa quan descobreix que el seu marit li és infidel. En plena crisi existencial, una desconeguda l'aborda i li demana ajuda per resoldre l'assassinat de la seva amiga Florence Nightingale. Fent-se passar per una altra persona, la cèlebre narradora accepta la missió i se les enginya per reunir tots els sospitosos en una mansió amb l'esquer de cobrar l'herència de la difunta.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.40
Pel·lícula: Assassinat a l'Orient Express
Durant el seu viatge a l'Orient Express, Hércules Poirot ha d'investigar l'assassinat d'un milionari al compartiment del costat.
Pel·lícules
Durada: 130'
01.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'