Programació TV3

Diumenge, 20 setembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 360'
12.00
Joc de cartes
Millor restaurant de xató de Sitges i Vilanova
Hi ha plats que generen veritables lluites territorials i el xató n'és un. Marc Ribas s'ha proposat esbrinar si aquest plat es prepara millor a Sitges o a Vilanova i la Geltrú, i el seu pla per fer-ho és visitar quatre restaurants de la zona.
Altres
Durada: 70'
13.10
Polònia
Durant aquest estiu, la continuïtat de Quim Torra s'ha posat en dubte. Després de la sessió que ha fixat el Suprem per aquest dijous, es pot veure en primícia l'entrevista entre el jutge i el president Torra. A més, Pablo Iglesias i Irene Montero reben de Pedro Sánchez un nou ministeri amb totes les comoditats perquè puguin dur a terme la seva feina. Per altra banda, el Mago Pop debuta al programa amb un convidat molt especial: el rei Joan Carles. Mentrestant, Pablo Casado mira de desmarcar-se del cas Kitchen. I després de sis mesos a casa, els nens han tornat a l'escola. Es veu com s'han preparat el Miquel i la Montserrat per tenir-ho tot a punt. I el programa mostra el punt de vista dels professors a ritme de la cançó Another brick in the wall de Pink Floyd.
Altres
Durada: 40'
13.50
APM? Extra
Aquesta setmana, Leo Messi continua parlant clar sobre el seu futur. A més, s'emet una escena inèdita de Gladiator, es mostren les cues a la Pica d'Estats, es fa una entrevista una mica estranya al president del Parlament de Catalunya i visita el programa una convidada molt especial.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Sense filtre
Beatrice està celebrant amb la família el llançament del seu llibre, en què relata l'accident del marit, que va canviar-los la vida. Frederic ha perdut la vista i no pot evitar dir tot el que pensa: s'ha convertit en un home impredictible, encara que continua sent divertit i seductor.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.45
Tarda de cine: Secrets compartits (Prime)
La vida de la Rafi, de 37 anys, fa un gir espectacular quan el Dave, un jove pintor de 23 anys, s'enamora d'ella. La diferència d'edat provoca dubtes en la dona, per la qual cosa demana consell a la seva psicoanalista, que, al seu torn, és la mare del noi.
Pel·lícules
Durada: 115'
19.40
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 15'
19.55
Atrapa'm si pots
Especial nens
En aquesta emissió especial s'han convidat sis joves de 12 anys a concursar al programa. En aquesta ocasió, el premi que s'entrega al guanyador no és amb euros, sino un cap de setmana complet amb tota la família a Port Aventura.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
El curs de la COVID
En aquest especial, s'analitzen els diversos factors que han marcat l'arrancada del curs escolar 2020-2021 amb relació a la COVID-19 i totes les qüestions que queden per resoldre. Les veus expertes que participen són el director general de Centres Públics del Departament d'Educació, Josep González Cambray, i el director general de Professionals de la Salut del Departament de Salut, Marc Ramentol. Més tard, l'espai planteja la gran quantitat de dubtes que han sorgit amb relació a la conjunció entre necessitats de salut i educació durant aquesta primera setmana per part de pares, mares, alumnes i mestres. A més, visiten el plató el doctor Pere Soler, cap de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, i Montse Dolz, cap de la Unitat de Salut Mental de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
Altres
Durada: 100'
23.45
Pel·lícula: Diamant de sang
El 1999 Sierra Leone es troba enmig d'una guerra civil terrible. Mentre compleix una sentència a la presó per contraban, el mercenari Danny Archer es troba amb Solomon Vandy, un pescador de Mende. Separat per la força de la seva família i obligat a treballar a les mines de diamants, el Solomon troba un diamant rosa molt rar. Juntament amb Maddy Bowen, una periodista idealista, tots dos homes comencen un viatge en territori rebel per recuperar la pedra preciosa i el fill del Solomon, que ha estat segrestat per la guerrilla local. Un viatge que podria salvar la família del Solomon i donar a l'Archer la segona oportunitat que sempre va creure que es mereixia.
Pel·lícules
Durada: 135'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 240'