Programació TV3

Dijous, 21 gener de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Pizza de sobrassada i carxofes
Els italians tenen una relació molt maca amb les carxofes. Les cuiden, les cuinen molt bé i sempre saben on posar-ne. S'agafa alguna idea del país transalpí i es fa una pizza amb uns toppings de luxe, sobrassada i carxofa confitada.
Altres
Durada: 20'
15.55
Com si fos ahir
L'Ivan rep la notícia que han trobat la motxilla del Gabriel al fons d'un barranc i es prepara pel pitjor. Comunica a l'Hèctor la possibilitat que el seu germà hagi patit un accident greu amb molta serenor. Paral·lelament, la Cati està feta pols perquè el Marc se n'ha anat de casa, i es posa molt invasiva amb l'embaràs de la Xesca. Més tard, el Quim mira de parar-li els peus i la Cati confessa que té molta por de tornar a fracassar com a mare. El Quim ha de fer alguna cosa. El Ramon, per la seva banda, vol implicar-se més a fons en el projecte del Manel, però vol l'aprovació de la Pili i l'Andreu, difícil objectiu.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi tombat l'ajornament de les eleccions, es descobreixen les reaccions dels candidats a ritme de One day more, del musical Els miserables. A més, Pedro Sánchez també és el protagonista d'un altre musical, concretament d'A mí me vale, de Miki Núñez, per parlar de la seva posició sobre la gestió de la pandèmia. Més tard, Roger Torrent i Miquel Iceta donen la seva opinió sobre la decisió del TSJC. Posteriorment, Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso visiten Catalunya per presentar els candidats que han tornat la il·lusió i l'orgull al PP de Catalunya. I no, no són Lorena Roldán i Alejandro Fernández. Mentrestant, a Planta baixa, Ricard Ustrell s'estrena al programa per informar sobre la investidura de Joe Biden. Després, Carlos Carrizosa entra en un confessionari per redimir-se dels seus pecats i Carles Porta posa llum a la foscor sobre els misteris de La Zarzuela i els crims del rei emèrit. L'OMS, per la seva banda, adverteix d'un efecte secundari de les vacunes que ningú s'esperava i que es pot descobrir en primícia a Polònia. Finalment, els atletes d'arreu del món continuen preparant-se per als Jocs Olímpics de Tòquio 2021 i enguany s'hi troba una nova modalitat esportiva: el llançament d'indults amb jutges d'elit.
Altres
Durada: 35'
22.40
Persona infiltrada
David Fernández
David Fernàndez és el famós convidat en aquest programa. L'actor i humorista juga amb una família d'arrels bolivianes de Ripoll. El David ha d'estar preparat per ballar al ritme d'una família que sent passió per la cúmbia i que vol fer-li viure l'experiència de viatjar a Bolívia sense sortir de casa.
Altres
Durada: 65'
23.45
Al cotxe
Marc Clotet i Jordi Rebellón
Aquesta setmana, els convidats són dos actors, Marc Clotet i Jordi Rebellón. Marc Clotet està molt implicat a recaptar fons per a la investigació d'una vacuna contra el SARS-CoV-2. Fill del doctor Bonaventura Clotet, des de petit ha viscut la lluita del seu pare contra la sida i ara l'ajuda en la lluita contra la pandèmia de la COVID-19. Aquest és un dels temes de què més parla en el trajecte amb Eloi Vila, però també li explica la seva dedicació als fills i els seus projectes com a actor. Posteriorment, l'actor Jordi Rebellón puja al cotxe a Sant Esteve de Palautordera, el poble d'Eloi Vila. Rebellón viu a Madrid, però té una casa al Montseny, tot i que és del barri de Sant Andreu de Barcelona. Durant el trajecte, l'actor explica que va començar a treballar en un banc mentre feia teatre amateur al seu barri, però quan tenia 30 anys va decidir dedicar-se professionalment a actuar, tot i haver de fer feines molt diverses per subsistir.
Altres
Durada: 45'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.00
Rumba a l'estudi
Muchacho y los Sobrinos. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Biflats. Espai musical.
Altres
Durada: 60'