Programació TV3

Divendres, 22 gener de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Al programa d'avui, Lídia Heredia entrevista el vicepresident del govern amb funcions de president, Pere Aragonès. A més, diversos municipis han posat en marxa aplicacions amb un botó per contactar directament amb la policia en casos de violència masclista. Es parla amb el cap de la policia local del Vendrell, on fa dos anys i mig que funciona aquest sistema. Més tard, Vicenç Villatoro ve al plató del programa per parlar de l'últim llibre que acaba de publicar, La casa dels avis, una novel·la que explica la història real de la seva família materna. Posteriorment, després de la mort per fred de tres persones que vivien al carrer, Anna Guitart proposa un assaig de la novel·lista Ana Mesa sobre la pobresa, Silencio administrativo. Després, amb l'actualitat condicionada per la data de la convocatòria electoral, Fidel Masreal, Liliana Arroyo i Jordi Barbeta participen en la tertúlia. Finalment, Toni Martínez dona una altra visió, marcada per l'humor i la crítica d'art.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pomes rostides
Es fan unes pomes rostides que no només consisteixen a rostir una poma.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
Tot i les reticències de l'Andreu, la Gemma anima el Manel a tirar endavant el projecte del Ramon, que va guanyant terreny a la vida de la Pili. La Gemma, encara molt tocada, fa una fugida endavant i torna a la feina, però se les té amb el Miquel per una bestiesa. Paral·lelament, l'Andreu comença a ser incapaç de gestionar tot sol l'estat emocional de la Gemma. Mentrestant, el Marc rep la notícia que el Kevin ha reaparegut i que ha declarat en contra seu. Intenta parlar amb ell per convence'l que canviï la declaració i el Petrus s'ofereix a ajudar-lo.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 230'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Zona zàping
Al programa d'avui es compta amb la presència de Xavi Ciurans, del grup Gertrudis, que posa música al Top 1, amb la nova versió que han fet juntament amb Doctor Prats del tema No em dona la gana. També es veu el Joan, de Matadepera, un nen de dos anys que sap imitar l'energia de Freddie Mercury a Wembley. Més tard, el gol de la setmana és de Tom King, porter del Newport County, en categories inferiors angleses, que aconsegueix marcar des de la seva pròpia àrea. A més, la remuntada espectacular d'una corredora de relleus, la peculiar reacció de Messi a la seva primera expulsió com a barcelonista, i els problemes que tenen Jordi Robirosa i Nacho Solozabal amb la seva posició a les transmissions de bàsquet. Finalment, com cada setmana, el recull de patacades rebudes pel programa a la secció Estàs bé? i el No te la fotis, amb les imatges que fan arribar els espectadors per les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
La gran pel·lícula: Som els Miller
David Burke és un traficant de marihuana d'estar per casa. Un bon dia intenta ajudar alguns adolescents locals i acaba sent assaltat per un trio de gamberros. Per pagar el deute al proveïdor, el Brad, el David s'ha de convertir en un contrabandista de drogues a gran escala. Tres col·laboradors ideen un pla infal·lible, que consisteix a fer-se passar per una família.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Menuda. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Corrandes son Corrandes. Espai musical.
Altres
Durada: 60'