Programació TV3

Diumenge, 30 juny de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 165'
08.45
Curses de Muntanya
Retransmissió de la Garmin Epic Trail Vall de Boí 24K, una cursa de mitja distància amb un recorregut tècnic i espectacular, amb un total de 1.900 metres de desnivell acumulats. La prova consisteix en un itinerari circular per la zona perifèrica del Parc Nacional i les muntanyes que circumden la Vall de Boí, amb sortida i arribada a la població de Barruera.
Esports
Durada: 245'
12.50
Plats bruts
Tinc baves
Emissió dels capítols Tinc contraccions i Tinc baves.
Sèries
Durada: 55'
13.45
Alguna pregunta més?
El programa se'n va de vacances fent un repàs als millors moments de la temporada. Per començar, el mític Petri torna a la televisió per recrear les seves frases més recordades i adaptar les expressions de l'espai al seu petrillenguatge. Més tard, Nerea Sanfe visita les ruïnes del Pont Aeri amb els DJ residents més famosos de la discoteca, com ara Xavi Metralla, DJ Sisu o DJ Escudero. A més, Xènia Casado parla amb Chenoa. Finalment, es descobreix l'estranya addicció de Llucià Ferrer, entre altres coses.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Crims del Bàltic: La fabricant d'àn
Durant les vacances d'estiu, la Sophie Thiel treballa en un cafè, on es fa amiga de la Jadwiga, la seva companya. Totes dues estan acostumades a tornar juntes amb bicicleta després de la feina, però un dia segresten la Jadwiga. La comissària Julia Thiel, en rehabilitació després d'un greu accident, vol trobar la veritat sobre el cas.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.35
Tarda de cine: Crims del Bàltic: Cortina de boira
Un sensesostre resulta greument cremat en l'incendi d'un iot atracat al port esportiu de Usdom. La comissària Julia Thiel descobreix que, deu anys abans, el vaixell va estar involucrat en un incident fatal en què una parella va ser assassinada i només va sobreviure el seu fill de sis anys. La comissària es pregunta si el noi no deu haver tornat a l'illa per venjar els seus pares.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.20
Assassinats al nord
Per la borda
Al port de Lübeck es viu una gran commoció: la tripulació d'un vaixell antiincendis ha rescatat un cos de l'aigua. No hi ha dubte que la víctima ha estat assassinada. Es tracta del Benny Kerber, l'esperança olímpica, que era membre del club nàutic local.
Sèries
Durada: 50'
20.10
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
22.15
30 minuts
Inclou Preparant el terreny
Altres
Durada: 45'
23.00
Pel·lícula: Libertad
Després de molt de temps sense coincidir a la casa d'estiueig, la família Vidal passa les últimes vacances amb l'àvia Àngela. Per primera vegada a la vida, la Nora sent que no troba el seu lloc: els jocs infantils li semblen ridículs, i les converses dels adults encara li van grans. Però tot canvia amb l'arribada de la Libertad, la filla de la Rosana, la dona colombiana que cuida l'àvia.
Pel·lícules
Durada: 120'
01.00
Marcians
On són els nadons robats?
El drama dels nadons robats encara ressona en la societat, i diferents creadors joves, que no van viure el franquisme, han decidit parlar-ne.
Altres
Durada: 25'
01.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
01.55
Copa Amèrica
Comentaristas: Jordi Sunyer, Àlex Castells i Agustí Alavés. Des de l'Estadi de la Universitat de Phoenix.
Esports
Durada: 125'
04.00
Rumba a l'estudi
Sant Pau Rhum Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Corrandes son Corrandes. Espai musical.
Altres
Durada: 60'