Programació 33

Dilluns, 27 maig de 2024
06.00
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Essència d'os i La sort de l'os
Infantils
Durada: 14'
06.14
Un dramarama total
Inclou Robant sota la pluja, Uns dibuixos animats de veritat i El retorn del lluitador
Infantils
Durada: 30'
06.44
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Confrontació i Conspiració
Infantils
Durada: 46'
07.30
Els germans Kratt
Tartígrad al límit. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
07.51
Zoom, el dofí blanc
Inclou Un equilibri fràgil i La llegenda del dofí rosa
Infantils
Durada: 24'
08.15
L'hora del Timmy
Inclou El tren Timmy i El titella del Timmy
Infantils
Durada: 19'
08.34
Titó
Excursió amb castells. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.44
El Mic i els seus amics
A la primavera plou i fa sol. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.54
Masha i l'os
Inclou Vull menjar coses bones i Una bona excursió
Infantils
Durada: 15'
09.09
Louie
Inclou Louie, dibuixa'm un estruç, Louie, dibuixa'm un camaleó, Louie, dibuixa'm un camell, Louie, dibuixa'm un cargol i Louie, dibuixa'm un lleó marí
Infantils
Durada: 31'
09.40
El poble encantat de Pinotxo
Inclou El cavaller Llumet, Mainaderes de l'aranya i L'arbre de la vida
Infantils
Durada: 35'
10.15
Yakari
Inclou El Núvol Vermell i El gran mustang
Infantils
Durada: 24'
10.39
La gateta Arc iris papallona unicorn
Inclou El pet van tuf i La ieti dorment
Infantils
Durada: 22'
11.01
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Glaciator 2 i Hack-San
Infantils
Durada: 43'
11.44
Els germans Kratt
Inclou L'àliga pescadora i Opòssum de butxaca
Infantils
Durada: 43'
12.27
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou A ulls clucs i El dia del repte
Infantils
Durada: 44'
13.11
Mascotes sapastres
Inclou i
Infantils
Durada: 12'
13.23
Conde & Fonde
Els gats invisibles. El Conde i el Fonde són companys de pis, però no s'han vist mai. També comparteixen l'amor pels animals, tot i que d'una manera molt diferent: el Conde és veterinari, i el Fonde es dedica a rescatar bèsties salvatges.
Infantils
Durada: 24'
13.47
Les Sisters
Inclou Prohibit als menors de 12 anys, En la pell de la meva germana, La Napocalipsi i Operació polls
Infantils
Durada: 43'
14.30
One piece
Inclou La trobada amb el rei fosc Rayleigh! La decisió d'en Ruffy! i Tornem amb el capità! La fuga de l'illa del cel i l'incident a l'illa d'hivern!
Infantils
Durada: 44'
15.14
El xai Shaun
Inclou Observant la natura, Qui és la mare?, A netejar!, Coses d'oques, Nit de cine i Costa d'empassar
Infantils
Durada: 38'
15.52
Una mà de contes
El nòvio de la meva mare. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 8'
16.00
El Mic i els seus amics
Cançons per tot arreu. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.10
Jasmine & Jambo
Buida el pap amb un rap. La Jasmine i el Jambo estan bojos per la música. Viuen a Soundland, un lloc divers i surrealista on la música i la vida van de bracet.
Infantils
Durada: 9'
16.19
Numberblocks
Inclou Suma-n'hi un i Enlairament
Infantils
Durada: 10'
16.29
Masha i l'os
Inclou Crit de victòria, L'os dents de sabre i Tot un conte de fades
Infantils
Durada: 22'
16.51
Una mà de contes
El piset del sol i la lluna. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 7'
16.58
L'hora del Timmy
Inclou Arregla-ho, Timmy i El Timmy i l'estel
Infantils
Durada: 20'
17.18
El Mic i els seus amics
L'endevinalla del pinzell. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.28
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy patina i El ninot de neu del Timmy
Infantils
Durada: 19'
17.47
Titó
Excursió amb pluja. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.57
L'abella Maia
Per l'amor d'en Max. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
18.09
Zoom, el dofí blanc
La ciutat enfonsada (II). El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
18.21
El poble encantat de Pinotxo
Inclou La batalla màgica i Un dia de fira
Infantils
Durada: 24'
18.45
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou La conquesta de Sherwood i Classes reials
Infantils
Durada: 23'
19.08
La gateta Arc iris papallona unicorn
Inclou Excalibert i El gat, el gos i la rata
Infantils
Durada: 22'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Projecte Beta
Qui ho ha fet?
Lola, Grau, Kai i Jan són quatre joves que es traslladen a viure a un vell magatzem després de crear un grup de música. Tots s'han conegut per internet i aviat descobreixen que la idea de traslladar-se allà no ha estat de cap d'ells, sinó d'una intel·ligència artificial, la IA, atrapada en un ordinador dels anys 80. A més, la IA ha sentit la primera cançó del grup i vol ser el seu mànager per llançar-los a la fama.
Altres
Durada: 13'
19.58
Conde & Fonde
Gossos sense sostre. El Conde i el Fonde són companys de pis, però no s'han vist mai. També comparteixen l'amor pels animals, tot i que d'una manera molt diferent: el Conde és veterinari, i el Fonde es dedica a rescatar bèsties salvatges.
Infantils
Durada: 21'
20.19
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 25'
20.44
Campus 12
Emissió dels capítols 2.9 i 2.10.
Sèries
Durada: 24'
21.08
El detectiu Conan
Inclou El cas de l'altra riba i El detectiu manipulat
Infantils
Durada: 47'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 25'
22.20
Grans àpats
Japan Foods Holding
Fa menys de 50 anys, a Singapur hi havia una desena de restaurants japonesos, mentre que actualment n'hi ha més de 600. La cuina de Japan Food Holdings s'encarrega de subministrat menjar a 45 d'aquests restaurants.
Documentals
Durada: 25'
22.45
60 minuts
Inclou L'efecte TikTok
Documentals
Durada: 50'
23.35
Bona gent
En Jeroen en un township
El Jeroen fa un tomb per Lange, el township més antic de Ciutat del Cap. Oficialment, fa anys que a Sud-àfrica es va abolir l'apartheid, però una gran part de la població negra continua vivint en barris que, sovint, solen estar considerats com a alguns dels més perillosos del món.
Documentals
Durada: 60'
00.35
180º sud
Treball que narra el viatge que fa l'escalador Jeff Johnson des de Califòrnia fins a la Patagònia, a Xile, amb l'objectiu d'escalar el Corcovado. Per dur a terme aquesta aventura tan apassionant, s'inspira en la pel·lícula d'un viatge mític que van fer el 1968 dos ídols seus, Yvon Chouinard i Doug Tompkins, que amb el temps han esdevingut dos grans filantrops de la conservació de la naturalesa. El documental combina imatges de tots dos viatges i segueix les peripècies de Johnson mentre creua amb vaixell el Pacífic fins que arriba al seu destí i intenta complir l'objectiu que s'havia marcat inicialment: coronar el Corcovado.
Documentals
Durada: 80'
01.55
Gran reserva
Còmics: Mercè Sampietro
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 80'
03.15
Inèdits
Samuel Fuller
Els arxius de Televisió de Catalunya atresoren milers d'hores d'enregistraments que donen fe de l'esforç de divulgació cultural que han fet les diferents cadenes de la Corporació. Aquest espai treu a la llum alguns d'aquests enregistraments fets a personatges de rellevància cultural.
Altres
Durada: 45'
04.00
Retrats
Bonaventura Clotet. Envellir bé: el microbioma
Programa en el qual cada setmana Jaume Barberà entrevista un personatge en un clima de confiança i complicitat amb un únic objectiu: escoltar per aprendre.
Altres
Durada: 45'
04.45
Una història de la literatura
Caterina Albert
Espai que parla d'escriptors il·lustres i reconeguts de la literatura catalana. Cada episodi està dedicat a un autor o una autora, a qui es presenta amb el relat animat de la seva trajectòria. Una narració senzilla i amena en la qual s'explica, a grans trets i amb molt d'humor, la vida del protagonista del capítol. A més, se'n destaquen els elements més rellevants i es contextualitza l'època en què va viure.
Documentals
Durada: 15'
05.00
Una història de la literatura
Eugeni d'Ors
Espai que parla d'escriptors il·lustres i reconeguts de la literatura catalana. Cada episodi està dedicat a un autor o una autora, a qui es presenta amb el relat animat de la seva trajectòria. Una narració senzilla i amena en la qual s'explica, a grans trets i amb molt d'humor, la vida del protagonista del capítol. A més, se'n destaquen els elements més rellevants i es contextualitza l'època en què va viure.
Documentals
Durada: 15'
05.15
Una història de la literatura
Quim Monzó
Espai que parla d'escriptors il·lustres i reconeguts de la literatura catalana. Cada episodi està dedicat a un autor o una autora, a qui es presenta amb el relat animat de la seva trajectòria. Una narració senzilla i amena en la qual s'explica, a grans trets i amb molt d'humor, la vida del protagonista del capítol. A més, se'n destaquen els elements més rellevants i es contextualitza l'època en què va viure.
Documentals
Durada: 15'
05.30
Thalassa
Els sentinelles de la costa
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 20'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'