Programació La 1

Dilluns, 18 febrer de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Torres en la cocina
Crema de setas y pies de cerdo en salsa verde
Els Torres compten amb la visita de l'expert xarcuter Paco Royo, que explica curiositats sobre el pernil. Després el Javier i el Sergio preparen unes mandonguilles de pernil sobre crema de bolets i una terrina de peu de porc amb salsa verda i cloïsses.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
La Sara descobreix que la Silvia i l'Álvaro estan junts. Per la seva banda, l'Elías menteix a la María per evitar anar a ballar amb ella a la nit. Més tard, el Konchalovsky apareix al despatx del Quintero. Està disposat a fer negocis amb ell.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
El Ramón s'acosta per primera vegada a la seva filla. Sembla que es va recuperant de la mort de la Trini. Per la seva banda, l'Íñigo rep per fi notícies de l'Andrés. Li diu que té quatre dies per tornar-li la meitat del deute. Llavors la Leonor s'ofereix per demanar a la Rosina que els deixi els diners, però ell s'hi nega perquè és perillós. Més tard, a través de la Marcelina, les criades s'assabenten que la Fulgencia ha tornat al seu poble. El Samuel, mentrestant, no és capaç d'assassinar la filla del polític que va contraure un deute amb Jimeno Borrás. A més, s'acosta la data de l'aniversari de la Lucía, i de la seva majoria d'edat. La premsa persegueix l'hereva i ella confessa al Telmo que té un pla per als seus diners. Paral·lelament, el Felipe vol que la Celia ajudi en els preparatius de l'aniversari, però ella està més pendent de la Milagros. El Ramón s'adona que la Celia té una obsessió estranya amb la seva filla.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
El cas de Fajardo Chaparro fa que el Francisco estigui preocupat i nerviós. Està estressat i aconsegueix estressar també la Sofía, que a més s'ha assabentat que el seu fill no ha anat a l'institut i li ha mentit. L'Álex finalment confessa. També proposa de fer classes de física al Luis, el germà de la Julia, per qui se sent atret. El Jorge, mentrestant, diu a la Julia que li agrada molt a través d'un videojoc. El Rodrigo i la Berta també estan cada vegada més units i, per contra, l'Alba decideix cancel·lar la sortida amb l'Ángel i opta per anar al festival amb les seves amigues, la Charly i la Carol. El cas de la setmana, que té com a protagonistes la parella d'avis Francisca i Ramón, entendreix gairebé tot el bufet, encara que per a la Berta està resultant un cas molt complex.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Lo siguiente
Entrevistes, humor i emoció s'uneixen en un programa que cada dia canvia la seva posada en escena per sorprendre els convidats.
Altres
Durada: 35'
22.40
Hospital Valle Norte
De padres e hijos
Un grup de ciclistes és atropellat per un cotxe en una carreta de muntanya. El vehicle no s'atura. Hi viatgen un pare i la filla de 17 anys. A cap de pocs quilòmetres, el pare té un vessament cerebral. Tant els ciclistes com l'amo del cotxe són ingressats a l'hospital. Els metges fan tots els possibles per salvar la vida dels implicats en aquest accident. Per la seva banda, l'Álex i el Manu troben un nen perdut al carrer. Sembla que té alguna malaltia, així que decideixen portar-lo a l'hospital perquè el Pablo li faci una primera exploració. Llavors entre el nen i ell s'estableix un vincle especial. Mentrestant, l'Emma continua amb el seu pla d'aconseguir el poder dins de l'hospital. En el terreny personal, la Marta vol tirar endavant amb l'embaràs amb independència del Pablo, a qui, de moment, ni tan sols ha informat del seu estat.
Sèries
Durada: 75'
23.55
El viaje de un órgano
Ana
L'Ana és una supervivent d'una leucèmia limfoblàstica mitjançant un trasplantament de medul·la òssia. Tornava d'unes vacances nadalenques amb tota la família quan una malaltia inesperada va irrompre a la seva vida. Durant el viatge de tornada no va deixar de tossir i quan aterraven a Barajas l'Ana gairebé va perdre el coneixement mentre portava la seva filla, la María, en braços.
Documentals
Durada: 50'
00.45
Pel·lícula: Una nueva vida
Noah McManus ho té tot. Està a punt de començar en una feina que sempre havia somiat com a director legislatiu d'un senador dels Estats Units, i està a punt de proposar matrimoni a la Hailey, el seu amor de tota la vida. No obstant això, en un sol dia, tot el món del Noah canvia quan el seu nou cap dimiteix envoltat per l'escàndol i, a més, descobreix que la seva promesa l'ha estat enganyant amb un altre home.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.10
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'