Programació La 1

Dilluns, 14 octubre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Tabulé y kokotxas de bacalao con habas
Dani García prepara un tabulé, amanida que té com a ingredient principal el cous cous. Després rep la visita del xef Andoni Luis Aduriz, que ve per cuinar un plat tradicional de la seva regió, el País Basc: unes kokotxes de bacallà amb faves.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
L'Elías i el Jesús tenen una gran discussiói per culpa d'un incident a la flota de camions. Per la seva banda, la Valeria es passeja pel mercat amb el Francisco, un senyor molt elegant. La Lorena, mentrestant, s'exaspera en no rebre notícies de la Noa. Acaba confessant al Nacho que sap on és la noia. Paral·lelament, el David vol recordar el seu pare, però la Celia pateix massa. Més tard, aconsellant l'Andrea sobre temes amorosos, el Paolo explica la veritat sobre el dia que va conèixer la Cristina. A més, l'Adela no vol deixar-li el cotxe a l'Elías. I el Nicolás aconsegueix que el Samuel li prometi que oblidarà la Carla, però el noi té altres plans.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
La Paula descobreix que el seu pare ha estat infidel sistemàticament a la seva mare. L'Álvaro, per la seva banda, està a punt d'acceptar la proposta del Paolo. Mentrestant, la Nacha es retroba amb una vella coneguda de Districte Sud.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
La Rosina convenç la Susana perquè vagi a la cita amb l'Armando. Al restaurant, quan l'exdiplomàtic, després de declarar-se, va a besar la sastressa, descobreixen que la Casilda els està espiant. Paral·lelament, la Cinta comparteix les seves sospites amb la Camino sobre les intencions de l'Alfonso amb la pel·lícula, cosa que porta la jove Pasamar a colar-se al despatx de l'Alfonso per descobrir algun drap brut, però el productor la descobreix furgant en les seves coses. L'Agustina, per la seva banda, descobreix el Felipe i la Marcia besant-se i, tot i que l'advocat la convenç perquè els guardi el secret, que els hagin descobert ha espantat a la brasilera.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Malaka
Mañana todo aquí será como ayer
Quan la Blanca i el Quino troben l'escenari del crim, sospiten que no trigaran molt a descobrir qui va matar la Noelia. Tot i així, un detall sobre les festes que se celebraven a la mansió de Castañeda els deixa absolutament estupefactes.
Sèries
Durada: 60'
23.45
Víctimas del misterio
Aquesta docusèrie mostra alguns crims ocorreguts a Espanya durant els últims 20 anys relacionats amb el món del misteri esotèric. Cada entrega compta amb testimonis i amb la visió d'especialistes per completar uns relats que giren al voltant del vudú, el tarot, les sectes o els jocs de rol.
Altres
Durada: 105'
01.30
Traición
Una última verdad
Els germans acaben d'assabentar-se de qui va enverinar el seu pare, però es conjuren per segellar un pacte de silenci. La Claudia no està d'acord amb el fet de no actuar i la Pilar ha de fer servir les seves armes perquè la noia no posi en perill els interessos familiars. La Isabel, mentrestant, ha de decidir si quedar-se amb el Víctor o si fugir amb el Rafa. No obstant això, un esdeveniment inesperat altera els seus plans. (Últim capítol.)
Sèries
Durada: 80'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 75'