Programació La 1

Diumenge, 16 juny de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 205'
09.25
Arranca en verde
Ourense
El concurs mòbil viatja fins a Ourense, on rep tres concursants: la Mari Carmen, cambrera i peixatera de 47 anys; la Luchi, educadora social de 52 anys i amb tot tipus de carnets de conduir, i el Pablo, un hostaler de 36 anys.
Altres
Durada: 35'
10.00
Españoles en el mundo
Nueva Zelanda, Isla Sur
El programa convida l'espectador a les antípodes per conèixer l'Illa Sud de Nova Zelanda. Els reporters es deixen guiar pels millors amfitrions, que els ensenyen una illa més muntanyosa i agresta que la del nord i, a més, famosa pels seus grans ramats d'ovelles.
Altres
Durada: 55'
10.55
MasterChef
A la primera prova, els aspirants reinterpreten les seves postres preferides amb l'ajuda dels seus éssers estimats. Després, a la Clínica Dermatológica Internacional de Madrid, aprenen a tenir cura de la pell a través de l'alimentació, de la mà del doctor Ricardo Ruiz. Per equips cuinen un menú dermosaludable per a 60 convidats que lluiten contra les malalties de la pell. A la prova d'eliminació, s'enfronten a una ruleta amb 30 campanes. Els aspirants han d'endevinar, amb l'olfacte, quin ingredient s'amaga sota cada campana. El repte és preparar un plat que integri els productes trobats. La xef Elena Arzak els assessora en aquesta prova.
Altres
Durada: 155'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un verano en Vietnam
Paula Friedrich, alemanya, vola al Vietnam per sol·licitar un lloc de cuinera en un hotel de luxe. Quan arriba li treuen el passaport i li roben la bossa d'una estrebada. Va a l'hospital i l'atén un metge i tots dos s'agraden. Després apareix a la seva vida un advocat dient que té una germana bessona. A més, la Paula és mossegada per una serp i es desperta en un poble perdut. Tot i que encara no està del tot bé, viatja en autobús fins a arribar a un lloc on tingui cobertura al mòbil per fer una trucada.
Pel·lícules
Durada: 175'
18.55
Sesión de tarde: El sueño de Mandy
Una jove es retroba amb totes les coses a les quals va renunciar per fer realitat un somni, convertir-se en una dissenyadora de moda d'èxit.
Pel·lícules
Durada: 95'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Espías desde el cielo
La coronel Katherine Powell, una oficial d'intel·ligència que opera des de Londres, dirigeix a distància una operació d'alt secret amb drons per capturar un grup de terroristes perillosos al seu pis franc de Nairobi, Kènia. No obstant això, quan la Powell s'adona que els terroristes es preparen per emprendre una missió suïcida, es veu obligada a canviar l'operació de capturar per la de matar. Des de la seva base de Nevada, el pilot de drons nord-americà Steve Watts es disposa a destruir el pis franc, quan una nena de 9 anys entra a la zona.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.35
Pel·lícula: El mensajero del miedo
Un veterà de la primera guerra del Golf, Bennett Marco, té malsons recurrents i dubtes sobre el que en realitat va passar durant una emboscada que va patir el seu grup al desert kuwaitià i que li va valer al seu amic Raymond Shaw la Medalla d'Honor.
Pel·lícules
Durada: 120'
01.35
Pel·lícula: Drones
El Neil, pilot de drons en missions secretes, s'ha d'enfrontar a les conseqüències dels seus actes quan algú apareix a casa seva buscant venjança.
Pel·lícules
Durada: 85'
03.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'