Programació La 1

Dimecres, 28 juny de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo. Presentador: Albert Martínez.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.05
La mañana
El programa segueix, a partir de les 12.25, l'acte institucional del 40è aniversari de les primeres eleccions en democràcia, des del Congrés.Inclou Amigas y conocidas. Presentado por Inés Ballester.
Altres
Durada: 200'
13.25
Torres en la cocina
Gambas en gabardina y picantón relleno
El Javier i el Sergio fan un homenatge als bars i preparen unes gambes amb gavardina tradicionals. A més, cuinen un picantó amb un farciment molt efectiu.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'Estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
Tota la comissaria es revoluciona en assabentar-se que l'agressor sexual ha segrestat la Lola. El temps corre en contra seva. Per la seva banda, el Sergio aconsegueix que el Quintero accepti l'oferta de ser el seu assessor financer en el tema dels paradisos fiscals.
Sèries
Durada: 50'
17.15
Acacias 38
La Cayetana està molt preocupada pel que li pugui passar, se sent vulnerable. El Simón, per la seva banda, amenaça l'Arturo amb la confessió de la Remedios davant dels veïns. No obstant això, aquesta no apareix ni parla amb ningú. Poc després es descobreix per què.
Sèries
Durada: 55'
18.10
Centro médico
A través d'alguns actors, que fan el paper de metges i infermeres, es recreen històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 75'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
MasterChef
Final
Per primera vegada a la història del talent culinari, el gran combat final el disputen tres aspirants. El xef Paolo Casagrande, responsable del restaurant Lasarte Martín Berasategui, cuina amb els aspirants marcant el pas a pas d'un dels seus plats. L'última prova exterior de l'edició té lloc a l'hotel madrileny Relais & Chateau Orfila, on serveixen un menú degustació de sis plats dissenyat per Jordi Cruz. Els tres aspirants que hagin arribat al combat final s'enfronten preparant un menú complet dissenyat per ells mateixos que demostri la seva evolució i passió. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 245'
02.10
El debate de La 1
El programa analitza les trobades de Pedro Sánchez amb els líders de Podem i Ciutadans, el debat sobre l'aprovació del CETA i la declaració de Bárcenas al Congrés.
Altres
Durada: 90'
03.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
05.30
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'