Programació La 1

Diumenge, 22 octubre de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 245'
10.05
Seguridad vital
El convidat és Jorge Ruiz, vocalista del grup Maldita Nerea. El Radar posa el punt de mira en els conductors que no respecten els límits de velocitat a la ciutat. A més, es mostra un sistema que permet a les persones amb mobilitat reduïda tornar a conduir.
Altres
Durada: 30'
10.35
MasterChef Celebrity
El talent culinari celebra avui el seu programa número 100. Per celebrar-ho, es rep Cayetana Guillén Cuervo i Miguel Ángel Muñoz, es ret homenatge al cinema i es fa una repesca per donar una segona oportunitat als exaspirants. Lolita, Alaska, Mario Vaquerizo, Pablo Carbonell, Macarena García, Javier Calvo, Javier Ambrossi, Rodolfo Sancho i una llarga llista de persones relacionades amb el setè art degusten els plats elaborats en aquest programa especial.
Altres
Durada: 205'
14.00
Flash moda
Al programa d'avui es viatja a Verona per entrevistar Irina Shayk. A Milà es descobreixen els secrets del gegant del fast fashion italià, i s'ha visitat un centre especialitzat en la recuperació de dones amb càncer de mama.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un médico y tres mujeres
Quan el metge del petit poble de St. Mark es jubila, és hora de buscar un successor. El candidat resulta ser el doctor Nael Rayan, antic amor de l'alcaldessa Helen, que se sorprèn quan en trobar-se amb ell reviu aquells sentiments del passat.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: La mafia de las madres
La Conny té 37 anys i ha estat fins ara una dona que ha donat la seva vida pels altres, especialment pel seu marit Lawrence.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Un corazón helado
La vida de Katja Baumann era una mica més optimista fa un temps. Com a assistent rural, la Katja es fa càrrec de la granja d'un pagès que ha patit un accident i dels hostes, una família que ha llogat una part de la casa de la granja.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
¿Cómo lo ves?
Programa en què els espectadors participen decidint sobre els temes que els importen, a través d'una aplicació mòbil, i en què convidats destacats de tots els àmbits expliquen els seus punts de vista i han de predir què votarà l'audiència. A més, tres famílies de diferents zones d'Espanya intervenen des de casa en el col·loqui.
Altres
Durada: 120'
00.05
Pel·lícula: Max y Helene
L'any 1943, el jueu Max és arrestat a Itàlia i deportat a Polònia. L'Hélène es fa passar per jueva perquè no la separin de l'amor de la seva vida. Al tren, contrauen matrimoni pel ritu hebreu, però el destí no triga a separar-los de manera dramàtica.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.40
Pel·lícula: Dream Hotel: Brasil
Markus Winter visita el seu hotel del Brasil d'incògnit per investigar els robatoris que hi estan tenint lloc. La seva filla, la Leonie, que dirigeix el lloc, sent que el seu pare és allà perquè no es fia de la seva eficàcia.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.10
Ley y orden: Unidad de Víctimas Especiales
Amistándose con Emily
Emissió dels capítols Vigilia en Manhattan i Amistándose con Emily.
Sèries
Durada: 85'
04.35
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 55'
05.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'