Programació La 1

Dimecres, 20 febrer de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Torres en la cocina
Tartar de cabracho. Paella de pulpo y butifarra
El Javier i el Sergio preparen un exquisit tàrtar a força de cap-roig, amb torrades casolanes de pa de sèsam i una sorprenent paella amb botifarra i pop adornada amb tirabecs. A més, fan una classe sobre les mesures i mesuradors a la cuina.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
L'Elvira visita Nano Morales per fer-li saber que l'atropellament ha estat cosa dels Soler. Els policies continuen investigant aquest atropellament. Paral·lelament, el Quintero s'enfronta a una altra prova retorçada del mafiós rus.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La Lucía celebra el seu aniversari a la Deliciosa i anuncia la creació de la Fundación Marqués de Válmez. Això genera la sorpresa dels convidats, que no entenen la seva renúncia a l'herència. Més tard, la Rosina s'assabenta a través de la Leonor del segrest de la Flora i es presta a pagar el rescat amb la condició que hi intervingui la policia, però l'Íñigo ho rebutja. La Fabiana, mentrestant, comenta al Servando que creu que sap on es troben l'Arsenio i la Salvadora. Per la seva banda, el Ramón té un moment tendre amb la seva filla. Llavors la Lolita es queixa del comportament de la Celia amb la nena, fet que provoca una situació incòmoda entre elles. El Ramón nota la forma inquietant en què la Celia parla a la seva filla.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
A causa d'un accident que ha patit el seu pare, el Chema ha de marxar al poble urgentment, així que deixa sola la Julia tot el cap de setmana. Aquesta s'acaba trobant casualment amb el Jorge i no es poden resistir. Mentrestant, la Sofía demana ajuda a les seves amigues sobre el crèdit sol·licitat pel seu marit. Quan, com elles li han aconsellat, li demana la documentació sobre el préstec, el José es resisteix a donar-l'hi. Més tard, l'Ángel aprofita una idea aliena per quedar davant de l'Alba com un home solidari i generós. L'Alba queda impressionada, però, tot i així, decideix posposar una cita amb ell i anar, en canvi, a un festival amb les seves amigues. A més, tot i que ja està recuperat de la pujada de tensió, el Francisco no acudeix al bufet. La notícia d'aquest atac arriba a la Mari Carmen, que està molt preocupada.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Lo siguiente
Entrevistes, humor i emoció s'uneixen en un programa que cada dia canvia la seva posada en escena per sorprendre els convidats.
Altres
Durada: 35'
22.40
Maestros de la costura
A la primera prova, els aprenents han de convertir vestits regionals en peces modernes. Hi ha en joc el davantal daurat que atorga la immunitat aquesta setmana. El dissenyador de moda Marcos Luengo i Alicia Cao, guanyadora de la primera edició del programa, passen pel taller. Després la dissenyadora de moda Adriana Iglesias obre les portes del seu atelier a València. Els aprenents confeccionen un vestit de seda amb la tècnica del moulage. A l'eliminació, el jurat els consciencia de la importància del consum responsable. El repte és crear un vestit de còctel, amb peces de segona mà d'un contenidor, per a les estrelles de les xarxes socials Miranda Makaroff i Belén Hostalet.
Altres
Durada: 165'
01.25
Pel·lícula: Alex y Eva
L'Alex és un professor atractiu d'uns 30 anys. Encara que els seus pares volen que es casi amb una bona noia grega, l'Alex s'enamora de la bella Eva, advocada, i de pares libanesos i musulmans.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 75'