Programació La 1

Dimarts, 28 maig de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Chuletas de cordero. Churros con chocolate
El Dani cuina unes costelles de xai amb patates panadera. Després prepara una de les combinacions més conegudes d'Espanya: xurros amb xocolata, amb l'assessorament del Daniel, de la xurreria San Ginés de Madrid.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
El Toni localitza la Rosa i demana ajuda a la Nacha per detenir la lladre. I, després dels fracassos reiterats amb el Boli, el Damián demana ajuda a l'Iriarte. L'Elvira, per la seva banda, agraeix al Quintero la seva col·laboració.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La Bellita anul·la la seva gira per l'Argentina per quedar-se amb la seva filla, que ha trencat amb l'Emilio. A més, vol muntar classes de ball a casa per guanyar diners i, de passada, fer la competència a la Felicia. El Ramón, per la seva banda, parla amb el Liberto sobre les accions del Banc Americà. Posteriorment, el Ramón demana a la Carmen que la relació es torni formal. Paral·lelament, la Fabiana se sent culpable pel que havia passat amb l'Agustina i retreu a l'Úrsula que li ocultés la malaltia de la seva amiga. Més tard, traslladen l'Agustina a l'hospital perquè el pronòstic no és gens bo. La Genoveva, mentrestant, felicita l'Úrsula per la seva actuació. Finalment, la senyora li dona les instruccions perquè compleixi el seu pla.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
Dos nous casos posen en activitat el bufet ZL&D. D'una banda, un empresari adinerat ha acomiadat la cuidadora dels seus fills i l'acusa de robatori. La Victoria és la que s'encarregarà de defensar els interessos d'aquest individu amb més zones fosques de les que aparenta tenir. D'altra banda, el cas que s'assigna al Jesús és el de la defensa d'un home que acusa el seu veí d'haver introduït al seu estany tortugues invasores que han acabat amb la vida dels peixos natius. Mentrestant, la Mari Carmen, que ara té una forta amistat amb la Madison, creu que la sortida del Francisco de la presó podria espatllar la seva relació. Paral·lelament, un error porta l'Alba i l'Ángel a plantejar-se per primera vegada si es voldrien casar. La Sofía, mentrestant, posa en marxa una nova tècnica recomanada pel coach per treballar el sentiment de gratitud.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 25'
22.30
MasterChef
Mario Vaquerizo, Carmen Lomana, Anabel Alonso, Bibiana Fernández, Jefferson, Juan Antonio i María Blanco tornen a les cuines del talent culinari. Per parelles, i només amb mímica, expliquen la recepta internacional que han de seguir els aspirants. Pepe Rodríguez i Jordi Cruz també participen en aquest repte tan divertit. Samantha Vallejo-Nágera vigila la prova amb l'ajuda d'Edu Soto. A més, al Teatro Calderón de Madrid serveixen un menú a l'elenc, els productors i el director del musical d'èxit West Side Story. A la prova d'eliminació, els aspirants s'enfronten a la cuina d'avantguarda. El xef Joan Roca i el seu fill, Marc Roca, preparen dos plats d'alta cuina.
Altres
Durada: 160'
01.10
Comando actualidad
Inclou Adictos i Piedras preciosas: Espanya és el tercer país del món amb més meravelles de la humanitat. Ciutats, monuments i paisatges naturals a la llista de Patrimoni de la Unesco que generen riquesa per als veïns, que surten a totes les guies turístiques i que són els més visitats, però que també costen de mantenir.
Altres
Durada: 125'
03.15
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
05.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 50'