Programació La 1

Divendres, 28 juny de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Almejas marineras y profiteroles con nata y chocolate
El xef Dani García ensenya a preparar plats d'elaboració senzilla amb productes de qualitat i de temporada. No està sol a la cuina perquè uns ajudants molt especials l'acompanyen en l'elaboració dels plats.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
L'Elías aconsegueix l'aprovació de la Miralles per coordinar l'interrogatori a la Sandra i la investigació sobre el cartell del Jalisco. Per la seva banda, l'Ángela descobreix que Gabriel Campos va participar en l'assalt al caixer.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La Cinta i l'Arantxa s'acomiaden del veïnat per iniciar la gira. La jove els obsequia amb una mostra del seu talent. Més tard, l'Emilio reprèn la Camino per haver parlat més del compte amb el Cesáreo pel tema de Valdeza. Llavors la jove troba el quadern de l'Emilio a les escombraries i l'entrega a l'Antoñito. L'Alfredo, paral·lelament, paga a la Marcia perquè sigui la seva espia a casa del Felipe. L'advocat aconsegueix que la Genoveva se senti culpable per l'acusació contra el Liberto. Per la seva banda, el Ramón confessa a la Carmen que està a punt de tancar un nou negoci i organitza un dinar al restaurant per donar suport al Liberto. Durant el dinar, a la Rosina se li remou tot quan veu passar la Genoveva, i demana al Liberto que marxi de casa perquè no el pot perdonar.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
La Julia explica a les seves amigues que el Jorge marxa del bufet. La Sofía, per la seva banda, dubta si ha de deixar que el José vegi els nens. Mentrestant, la Carlota forma equip per trobar alguna errada a les revistes. La Charly, paral·lelament, troba alguna cosa que podran fer servir en contra d'aquestes, i la Carlota està pletòrica. El Jesús, mentrestant, està més segur en el judici del Pedro i el Rodrigo li ho fa veure. Més tard, el Jorge li comunica que vol vendre les seves accions i la Victoria li ofereix de comprar-les. Però el Jorge prefereix parlar-ho abans amb tots els socis. Finalment, l'Ángel aconsegueix entendrir l'Alba. Li promet que li explicarà tota la veritat i es fan un petó. Però després l'Ángel és atropellat intencionadament.
Sèries
Durada: 70'
19.30
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Cena con mamá
Alaska
Alaska rep a Cayetana Guillén Cuervo a Casa Bibiana, que va pertànyer a la seva amiga Bibiana Fernández, on elaboren un menú mexicà amb l'ajuda del xef Carlos Maldonado. Alaska repassa la seva arribada a Espanya, els inicis en el món de la música, l'adolescència i la relació que té amb el seu marit, Mario Vaquerizo. La vetllada acaba amb una carta molt emotiva en què Alaska diu a la seva mare les coses que mostra però que mai no diu.
Altres
Durada: 65'
23.15
Pel·lícula: 3 generaciones
El Ray és un adolescent transgènere que decideix sotmetre's a una operació de canvi de sexe de dona a home. La Maggie, la seva mare soltera, ha de trobar el pare biològic del Ray per aconseguir el seu consentiment legal per a l'operació. La Dolly, l'àvia del Ray, no accepta que ara té un net. Juntes han de confrontar les seves identitats i abraçar la seva força com a família per arribar a l'acceptació i l'enteniment.
Pel·lícules
Durada: 85'
00.40
Víctor Ros
El sueño de la razón
Emissió dels capítols El anillo Rosacruz i El sueño de la razón.
Sèries
Durada: 160'
03.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 160'