Programació La 1

Divendres, 3 juliol de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 85'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Comerse el mundo
Costa Rica
Penya viatja a Costa Rica, un país molt més conegut per la seva espectacular natura que per la seva gastronomia, però que sorprèn gratament el xef. De la mà dels més famosos, divertits i televisius cuiners del moment, com Doris Goldgewicht i el xef Rafael, descobreix l'enorme rebost.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
El mercat, lliure de pressions, encara el seu futur, però l'Elías descobreix que no tots estan disposats a perdonar el que va fer. Paral·lelament, l'actitud misteriosa del Jesús fa pensar a la Valeria que té un embolic, però en realitat prepara fer-li una sorpresa pel seu aniversari. La Carmen, al seu torn, decideix preparar-li una festa sorpresa a la seva mare a la pizzeria. Mentrestant, el Germán s'ofereix a ajudar l'Adela amb el funeral del Gonzalo. La Celia, per la seva banda, es preocupa perquè tot el que ha passat al mercat comença a passar-li factura al David. Finalment, la Carla decideix emprar els seus diners en obrir un lloc de cupcakes, encara que això endarrereixi els plans del Samuel d'anar-se'n a viure junts.
Sèries
Durada: 25'
16.55
Servir y proteger
Santiago Ríos carrega furibund contra la Verónica, acusant-la de destruir la vida del seu fill. Mentrestant, l'Andrés intenta injectar al Mateo un verí per acabar d'una vegada amb la seva vida. Maite Castillo, per la seva banda, acaba denunciant les agressions que va patir.
Sèries
Durada: 25'
17.20
Acacias 38
Després d'haver estat sorpreses, la Camino demana a l'Anabel que no li expliqui a ningú que la Maite ha tornat. Paral·lelament, el Jose encarrega al Jacinto que localitzi el venedor de tònics i prepara un parany per al doctor Puerta. Així i tot, la Bellita no sap si recuperarà la veu abans de l'actuació i acaba cancel·lant-la. Mentrestant, la Genoveva alliçona els veïns abans de visitar el Felipe, i el Liberto té molta ràbia pel control de la Genoveva sobre l'amnèsia del Felipe.
Sèries
Durada: 55'
18.15
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.05
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Typical Spanish
Florentino Fernández i Vicky Martín Berrocal compten aquesta setmana amb cares molt conegudes, com Raquel Sánchez Silva, Colate, Ainhoa Arteta, Carmen Lomana, José Corbacho i Leonor Lavado, que volen demostrar tot el que saben d'Espanya. La banda, per la seva banda, s'encarrega de posar música en directe. A més, Frank Blanco els proposa dos nous jocs: El parte i Si, no, hum. Finalment, es diverteixen competint en ¡Adivina la música!, Grandes éxitos, Lo vi en la tele i Sujetaletras, entre d'altres jocs.
Altres
Durada: 155'
00.40
Pel·lícula: Duelo en el asfalto
L'Emily i la Lesley viatgen per carretera al desert. Quan l'Emily decideix sortir de l'autopista i agafar una drecera, aviat les dues amigues es converteixen en el blanc d'un camioner implacable i psicòtic.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.00
Fugitiva
La fuerza
Es fa de dia a Benidorm i tots es preparen per a la gran cita del migdia. El José K posa en marxa el seu pla sinistre. Convoca l'Alejandro a l'hotel Dynastic amb la promesa de tornar-li els seus fills, alhora que confirma amb el Velasco el lliurament dels nois perquè l'empresari pugui saciar per fi la seva set de venjança. Mentrestant, la Paulina, el Rubén i la Claudia lluiten per escapar-se captiveri mentre la inspectora Trujillo estreny el setge als Guzmán. De nou sola i amb el temps en contra, la Magda decideix jugar-s'ho tot i recorre a l'última persona amb qui desitja veure's. Ha arribat el moment decisiu. (Últim capítol.)
Sèries
Durada: 65'
03.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 175'