Programació La 1

Divendres, 2 octubre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Espai que aborda l'actualitat amb continguts molt variats, que van des de les entrevistes i debats polítics a la crònica social passant per blocs d'economia i consum, societat, successos i cultura.
Altres
Durada: 120'
10.00
La hora de la actualidad
Programa d'actualitat social que compta amb veus autoritzades que tracten temes que fomentin el pensament crític i el servei públic per ajudar els ciutadans en el seu dia a dia.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Pichón con salsa de vino
Avui Peña i Tamara reben la visita de la nutricionista i cuinera Marta Verona. La guanyadora de MasterChef 6 va al programa per cuinar una recepta molt significativa per a ella: cigrons amb calamars. A més, al programa també es cuina colomí amb salsa de vi i raïm glacejades.
Altres
Durada: 55'
13.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
14.10
Como Sapiens
En aquesta ocasió, l'espai s'ocupa d'un dels ingredients bàsics de l'alimentació: la farina. A més, el xef Miguel Cobo dona les claus gastronòmiques de l'evolució; Alejandro Montes endolceix el programa; i també es compta amb Virginia Troconis, Ken Appledorn, Elena Furiase i Tania Llasera.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
Després de descobrir que ha fingit el seu embaràs, l'Elías s'enfronta amb duresa a l'Ágata, que amenaça de treure-li tots els diners que pugui a través del seu advocat. Paral·lelament, el Fernando s'acomiada de l'Adela, truncant una possible relació entre tots dos. Mentrestant, la Gloria aconsegueix fer-se amb la presidència de l'associació de comerciants i rep la visita del seu germà, el Martín, que qüestiona el seu acostament al Jorge. La Rosa, per la seva banda, enganya el Nacho i aconsegueix fer-se amb el Delicatessen. Després de confessar-ho tot a l'Alberto, pren la decisió de viure amb ell. Finalment, l'Adela troba una arracada de l'Ágata al terra del mercat mentre l'Elías s'embena la mà ensangonada.
Sèries
Durada: 45'
17.15
Servir y proteger
Iván Díaz s'incorpora al seu lloc com a nou inspector de la UIT de barri. El policia pateix coixesa i es manté reservat sobre l'origen de la mateixa.
Sèries
Durada: 60'
18.15
Acacias 38
La Soledad i el Marcos fingeixen un atac respiratori de la criada per encobrir la seva relació davant de l'Anabel. Mentrestant, la Sabina intenta que el seu net no aprofundeixi en el dolor de la seva ruptura amb l'Anabel i decideix contractar una bonica cambrera italiana quan descobreix la química que té amb el Miguel. Paral·lelament, l'Aurelio i el Marcos avancen en els negocis tot i l'absència del Miguel i dels seus desacords. El Liberto, al seu torn, rep notícies de París: tot indica que l'Armando sí que s'ha casat amb la princesa prussiana. A més, arriba al barri un atractiu jove que resulta ser el nebot de la Bellita, però és tal la impressió de la dona que es desmaia tan bon punt el veu. Finalment, el Marcos rep per fi l'informe de l'autòpsia de la Felicia en el qual es revela que va morir enverinada.
Sèries
Durada: 55'
19.10
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Historias de Alcafrán
Que la Marina i l'Alex s'han enamorat ja no poden ocultar-ho, per molt que ho intentin. Tothom al poble sap que s'agraden mútuament però, marcats com estan la Marina i l'Alex amb una relació anterior, no s'atreveixen a fer el pas decisiu. Paral·lelament, els que estan a punt de tirar la tovallola són l'Avelino i el Pere, ja que el restaurant acumula tants deutes, i tenen tan poques expectatives de superar les crisis que, per dolorós que sigui, decideixen tancar definitivament. Més tard, algú entra al restaurant i prova el plat estrella de la casa, el Suflé de Cloïsses. L'èxit és tan gran que les reserves s'amunteguen. El restaurant s'ha transformat en un èxit i el Bistrot de Alcafrán no ha de tancar. La Marina i l'Alex, per la seva banda, comprenen que també a ells els ha arribat el moment. A Alcafrán, tots són conscients que l'amor ha arribat, i sembla que per quedar-se.
Sèries
Durada: 50'
23.00
Donde viajan dos
Barcelona
Aquesta setmana, Jesús Vidal i El Langui recorren Barcelona per viure diferents experiències: oficien un casament inclusiu entre l'esportista Álex Roca i la seva nòvia Mari Carmen; visiten el Cigala, que els presta els anells; embotellen el seu propi cava; cuinen amb els germans Torres; participen en el veterà concurs de Jordi Hurtado i, finalment, neden amb taurons.
Altres
Durada: 50'
23.50
Donde comen dos
Roma
Langui i Pablo surten d'Espanya en direcció a Roma i mengen al restaurant Metamorfosi amb Lorenzo Milá. A més, aprenen a comportar-se com el perfecte italià i a fer pizza en un restaurant regentat per persones amb síndrome de Down. Més tard, Langui posa nu en una escola de pintura.
Altres
Durada: 50'
00.40
Pel·lícula: Serpientes en el paraíso
L'Álex és una veterinària que, després de diversos anys absent, torna a casa a Cornualla per treballar al zoo local. Aquest zoo ha estat comprat per l'advocat Philip Cornwall, un antic xicot que pretén reprendre la relació amb ella.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.10
El caso. Crónica de sucesos
Choque de trenes
S'ha produït un terrible accident ferroviari als afores de Madrid. El govern fa un comunicat als mitjans acusant un dels maquinistes del desastre. No obstant això, la cosa no sembla tan clara. Mentrestant, el Camacho deté un lladre d'art religiós, Andreas Moritz, que vol negociar la seva llibertat. Paral·lelament, a la redacció d'El Caso, el Rodrigo està a punt d'aconseguir el vistiplau del tribunal de la Rota per la seva nul·litat matrimonial amb la Loli. (Últim capítol de temporada.)
Sèries
Durada: 80'
03.30
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
04.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 100'