Programació La 1

Dimecres, 12 juny de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Després de l'última cita electoral de les europees, el programa convida els líders dels principals partits polítics, començant pel president del Govern i el líder de l'oposició, per analitzar diferents assumptes presents en aquest moment tan intens de la política espanyola. Avui, l'espai compta a l'Estudio 1 de Prado del Rey amb la presència del cap de l'Executiu, Pedro Sánchez.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Matilde s'acomiada definitivament de casa seva a la corrala, mentre esperen notícies del fiscal Herrera. Doña Bárbara, per la seva banda, comunica al Fabio que creu que detindran la seva filla. Mentrestant, la Marta aconsegueix una feina a La Moderna, després de tornar a Don Fermín el regal que havia perdut de Salvador Dalí. Més tard, la Teresa s'assabenta que tant el Mario com la Mari Carmen l'han tornat a enganyar. A més, el Pietro rep la doble nacionalitat. Posteriorment, al Madrid Cabaret, el César es troba entre l'espasa i la paret i ha d'explicar a l'Íñigo el que passa de debò al seu local. Finalment, el fiscal Herrera es presenta a casa de Doña Carla.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
Després del desmai del Lope, la Jana, el Salvador i la Vera es bolquen en la seva recuperació mentre intenten cobrir-lo perquè ningú no s'adoni que no està treballant. L'Alonso, per part seva, ha deixat ben clar a la María Antonia que no n'està enamorat, cosa que ha provocat en ella un profund malestar. Mentrestant, el Lorenzo es mostra encantador amb la Cruz i la María Antonia, la qual es mostra receptiva. D'altra banda, la Virtudes retreu a la Candela que hagi revelat el seu secret, i ella s'hi torna i li retreu el mal que fa a la seva mare. Més tard, després d'assabentar-se que la Petra està disposada a anar a buscar el Gregorio perquè es faci càrrec del fill de la Pía, la Jana s'enfronta a la majordoma amenaçadorament. A més, la Margarita torna a enfrontar-se amb la seva filla per l'incident amb el bonsai de l'Ayala, i la Martina accedeix a demanar perdó al comte. Finalment, al front, el Manuel i el Curro s'endinsen en el bosc per buscar un lloc on passar la nit.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
Madre no hay más que una
La família Vázquez es bolca amb el problema del Jorge: no perdre la custòdia del Pablito. La Bea, per part seva, no deixa de pensar en la seva trobada amb l'Álex. Finalment, la Menchu i el Martínez reben els resultats de la clínica de fertilitat.
Sèries
Durada: 55'
22.50
Lazos de sangre
40 años sin Paquirri
Es compleixen 40 anys de la mort de Francisco Rivera, més conegut com a Paquirri. Una tragèdia que va canviar el món del toro per sempre. En aquest lliurament, els seus germans, Teresa i Antonio Rivera, i el seu nebot, José Antonio Canales Rivera, revelen amb emoció la faceta més íntima del mite. Més tard, Denise Bove, la desconeguda xicota americana del dretà que va passar temporades a la casa familiar de Barbate, explica el costat més conquistador del torero. Finalment, es recuperen algunes imatges del seu àlbum més familiar i es pot sentir la seva darrera entrevista a Radio Nacional de España minuts abans d'aquella fatídica banyada a Pozoblanco que posaria fi a la seva vida a 36 anys. (Estrena de la nova temporada.)
Documentals
Durada: 70'
00.00
Lazos de sangre: el debate
Paquirri 40 años después
En el programa hi participen els periodistes Rosa Villacastín, Valeria Vegas, Nacho Montes i Isabel González, així com el torero Óscar Higares. Tots comenten la trajectòria vital i professional d'aquell nen que volia ser torero. A més, s'hi afegeix Charo Vega, que va viure molt de prop el seu matrimoni amb Carmen Ordóñez i també va ser molt amiga de la seva vídua, Isabel Pantoja. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 90'
01.30
Lazos de sangre
La saga de Pepa Flores
Fa gairebé 40 anys que està apartada del focus mediàtic, ja que va decidir posar punt final a la seva carrera d'actriu i cantant. El programa dedica aquest lliurament a Marisol, aquella nena prodigi destinada a convertir-se en un autèntic fenomen de masses. Pepa Flores va ser Marisol, musa infantil d'aquella generació que va protagonitzar la Transició del franquisme a la democràcia, la nena que als anys 60 es va convertir en l'estrella del cinema espanyol i que el 1985 va optar per tornar a ser una persona normal, però que continua sent un mite. Ha rebut ofertes milionàries, però no està disposada a reviure allò que, en part, gairebé va acabar resultant un infern per a ella. Ni tan sols el Goya d'Honor 2020 per les seves interpretacions inoblidables i per ser una de les actrius més estimades pel gran públic no la va treure del seu retir. A través de la seva filla Celia i la seva germana Vicky, l'espai coneix el present d'una dona que encara és una icona i que, malgrat el que molts creuen, és la persona que té més cura de la imatge de Marisol, tal com assegura la seva germana.
Documentals
Durada: 65'
02.35
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 55'