Programació La 1

Dijous, 13 juny de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
Doña Bárbara continua creient que l'Íñigo està implicat en el que li hagi passat a la seva filla Carla, i ho fa saber a l'inspector Giménez. El Jacobo, per la seva banda, creu que la Carla s'ha escapat. Més tard, la botiga de gramòfons es lloga després de la sortida sobtada del Mario. A més, la Marta comença a treballar a La Moderna com a netejadora i rep les primeres instruccions de l'Esperanza. Mentrestant, la Teresa no pretén posar les coses fàcils a Doña Lázara i compta amb el suport del Cañete. Posteriorment, el Pietro i l'Antonia donen una bona notícia amb el seu feliç enllaç matrimonial, tot i que la norma del local sobre el matrimoni encara és vigent. Finalment, al Madrid Cabaret, el César assegura a la Inés que això del Marcel és un assumpte tancat.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
Després de la crisi de l'Ayala, els Luján avisen el metge, el qual els deixa amb més incògnites que certeses. D'altra banda, la Vera continua cuidant el Lope, mentre el Santos la vigila. La donzella s'adona que només hi ha una manera que la deixi en pau, tot i que és molt desagradable per a ella. La María Antonia, per part seva, continua cedint a l'interès del Lorenzo, cosa que provoca el malestar de la Cruz. Mentrestant, la relació entre la Simona i la Virtudes continua igual de malament, malgrat que sembla que signen una treva a causa de la complicada situació per la qual travessa el Lope. Tothom s'esforça per mantenir el secret del Lope, però la Jana i el Salvador conclouen que és el moment de dir la veritat.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
Tres tristes vídeos
Els Acín s'enfronten a un nou problema: l'Armando ha arribat a la ciutat, però no se sap amb quines intencions. L'Angelita, per part seva, sospita que el seu germà pot tornar a estar ficat en problemes. Finalment, la Menchu i el Martínez estan abatuts després d'haver rebut els resultats de l'analítica de la Menchu.
Sèries
Durada: 55'
22.50
Nuestro cine: La vida padre
El Mikel, un xef jove i ambiciós, rep la inesperada visita del seu pare, el Juan, desaparegut fa trenta anys. En un moment crític per al futur del seu restaurant, el Mikel s'ha de fer càrrec de l'esbojarrat i imprevisible Juan, un veritable huracà de vitalitat que posa a prova totes les seves idees sobre la cuina i la vida.
Pel·lícules
Durada: 85'
00.15
Pel·lícula: La boda de Rosa
Quan està a punt de fer 45 anys, Rosa s'adona que ha viscut sempre per i per als altres. Així doncs, decideix prémer el botó nuclear, enviar-ho tot a passeig i agafar les regnes de la seva vida. Però abans es vol embarcar en un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa. Aviat descobreix que el seu pare, els seus germans i la seva filla tenen altres plans, i que canviar de vida no és tan senzill si no és al guió familiar. Casar-se, encara que sigui amb ella mateixa, serà el més difícil que hagi fet mai.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 105'