Programació La 2

Dimecres, 29 març de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Norteamérica
Al descubierto
Aquesta sèrie documental porta a un viatge a través d'alguns llocs de l'Amèrica del Nord.
Documentals
Durada: 40'
07.40
Ganges
Tierra acuática
Sèrie documental que recorre el riu Ganges, a l'Índia.
Documentals
Durada: 75'
08.55
Agrosfera 30
Resum de mitja hora del programa Agrosfera.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 65'
11.00
Documenta2
Inclou La aventura del agua: El agua y su hombre: El hombre necesita reconciliarse con el ciclo del agua, pues su destino depende de la buena gestión que se haga de ella y del respeto al medioambiente. El primer paso es la toma de conciencia del calentamiento global; el segundo, rectificar las prácticas erróneas que lo han hecho posible.
Documentals
Durada: 55'
11.55
Mañanas de cine: Felipe Derblay
Clara de Beaulieu és una jove aristòcrata promesa amb el seu cosí, un noble arruïnat, superficial i llibertí del que està molt enamorada. Però el seu cosí es casa amb una dona molt rica per redimir els seus deutes i ella, per despit i orgull, es promet amb Felipe Derblay, un home a qui no estima.
Pel·lícules
Durada: 110'
13.45
El hombre y la tierra: serie canadiense
Inclou Gran fauna canadiense i Operación rescate
Documentals
Durada: 65'
14.50
Sabores de Hawái: La magia del Pacífico
L'arxipèlag de Hawaii és un conjunt d'illes paradisíaques que s'alcen al mig del Pacífic. En aquest documental es visiten les quatre illes principals que el conformen a la recerca de llocs autèntics on les tradicions i llegendes romanen vives.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 35'
16.20
Grandes documentales
Inclou La gran sequía: La llegada de las lluvias i Norteamérica: Los 10 principales: En aquest episodi especial es posen de manifest les destinacions preferides de l'Amèrica del Nord dels espectadors.
Documentals
Durada: 95'
17.55
Documenta2
Inclou Olimpia, el origen de los juegos
Documentals
Durada: 55'
18.50
Paraísos cercanos
Holanda
El viatge comença al nord d'Holanda. Recorrent-la en cotxe o bicicleta es té la sensació d'estar davant l'skyline més horitzontal del món.
Documentals
Durada: 60'
19.50
Tips
Per acostar l'espectador a l'últim en tecnologia, moda, benestar, música i cuina, entre d'altres, el programa parla amb col·laboradors i experts en diferents disciplines.
Altres
Durada: 60'
20.50
Atención obras
L'actriu Victoria Rodríguez recorda al programa el seu marit, el dramaturg Antonio Buero Vallejo. El 2016 es van complir 100 anys del naixement de Buero Vallejo i la cadena li està dedicant una programació especial aquesta setmana. El programa assisteix també als assajos de dues noves peces de Lluís Pasqual al teatre de la Zarzuela, entrevista el grup musical Esquirla i s'acosta a dos muntatges teatrals.
Altres
Durada: 65'
21.55
Historia de nuestro cine: Los buenos días perdidos
El Lorenzo arriba a un petit poble per exercir de guarda municipal. Allà es troba amb el Cleofás, un antic company de seminari, que viu amb la seva dona i la seva mare, i que actualment és el sagristà de la parròquia.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.40
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 20'
00.00
Wallander
La quinta mujer
Un ornitòleg aficionat cau en un parany que li assegura una mort lenta. L'amo d'una floristeria desapareix misteriosament. El seu cadàver es troba lligat a un arbre, cruelment torturat. L'inspector Kurt Wallander investiga aquests casos que semblen connectats.
Sèries
Durada: 90'
01.30
Metrópolis
Vintage IV: clip musical
Al primer de tres capítols sobre a l'evolució del clip musical, el programa repassa els anys 80, dècada de l'espectacular auge del nou format.
Altres
Durada: 30'
02.00
Versión española: Tres días
El secretari general de l'ONU anuncia que un meteorit gegant està a punt de xocar amb la Terra, de manera que la desesperació, el caos i la mort s'apoderen de la humanitat. L'Alex, un jove que viu amb la seva mare, decideix passar els seus últims dies tancat, emborratxant-se i escoltant la seva música favorita. No obstant això, els seus plans es veuen truncats amb l'arribada del Lucio, un home ambigu i desconcertant.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.35
Conciertos de Radio 3
Supertennis. Supertennis és una banda extremenya que acaba de publicar el seu disc de debut, Mañana.
Altres
Durada: 30'
04.05
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 115'