Programació La 2

Dimecres, 14 novembre de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
El valle indómito
La llanura de los Ébanos
Plena de vida salvatge, hi ha una plana que es troba al cor de la vall de Luangwa de Zàmbia coneguda pels vilatans com la plana de Banús.
Documentals
Durada: 55'
08.55
Agrosfera 30
Resum de mitja hora del programa Agrosfera.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 30'
10.00
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'
10.55
Documenta2
Inclou El cerebro con David Eagleman: ¿Quién tiene el control?: En este documental se investigan las extrañas formas en que el cerebro controla en secreto todo lo que uno hace.
Documentals
Durada: 45'
11.40
Mi familia en la mochila
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 55'
12.35
Mañanas de cine: El hijo del pistolero
Un pistoler de l'antic Oest ajuda el xèrif a capturar un malfactor involucrat en l'atac a un ranxo del lloc. Sospitosament, l'implicat no oposa cap tipus de resistència a la seva detenció.
Pel·lícules
Durada: 90'
14.05
Destino: España
Extremadura
La visió dels estrangers que viuen a la comunitat d'Extremadura.
Altres
Durada: 55'
15.00
Asombrosa Albania
El norte: desde las montañas a la capital
El nord d'Albània està dominat pels Alps Albanesos, també coneguts com les Muntanyes Encantades. És un paisatge remot i inhòspit modelat per les glaceres. Després de la caiguda de la dictadura comunista, l'ecoturisme s'hi ha anat introduint, i ha donat a conèixer les belleses naturals del país.
Documentals
Durada: 45'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Velocidad mortal: El submundo oscuro i El fracaso en la caza: Buscar y destruir: Sis depredadors amb armes fascinants ensenyen el que costa de veritat aconseguir una presa. Com tots els depredadors que lluiten per sobreviure, els que aprenen dels seus errors són els que finalment triomfen.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou El infierno de Botticelli
Documentals
Durada: 45'
18.55
Código final
Entreteniment, cultura i sentit de l'humor es combinen en aquest concurs diari que transcorre en un plató giratori. A cada programa hi participen cinc concursants que han d'anar superant diferents fases amb un objectiu, vèncer el guanyador del dia anterior en el duel final i guanyar el superpot.
Altres
Durada: 50'
19.45
Comida al descubierto
Inclou Ternera, morralla y chocolate para perros i Omega 3, jamón ibérico y chocolate blanco: El Jimmy investiga sobre les fonts d'Omega 3. Per la seva banda, la Kate viatja al paradís dels porcs a Espanya per investigar per què el pernil ibèric és tan car. I el Matt investiga com es pot fer la xocolata blanca a partir d'un gra de cacau marró.
Documentals
Durada: 45'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Ritmo urbano
El programa rep aquesta setmana David Sáinz, director, guionista i protagonista d'una de les sèries que va fer canviar la manera de fer i veure sèries a Espanya, Malviviendo. David Sáinz explica quina és la seva relació amb el hip hop. I la secció de break d'aquesta setmana la protagonitza Diana, o Dii Feelings, una excel·lent ballarina de hip hop i wacking.
Altres
Durada: 30'
21.30
¡Cómo nos reímos! Xpress
Los clásicos (I, II)
Programa que recupera la trayectoria de los mejores humoristas de España.
Altres
Durada: 30'
22.00
Días de cine clásico: El gran dictador
Un humil barber jueu té una semblança sorprenent amb el dictador de Tomania, un tirà que culpa els jueus de la crítica situació que travessa el país. Un dia, els seus propis guàrdies el confonen amb el barber i el porten a un camp de concentració.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.05
Pel·lícula: Corrupción en el poder
Jack Abramoff, un lobbista republicà poderós i corrupte, es va enriquir provocant pressions i canvis polítics que generaven lleis segons la seva conveniència. Segons ell, després de Déu, la fe i la pàtria, no hi ha res més important que la influència política.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.45
Conciertos de Radio 3
Siloé. Siloé no té un fàcil acomodament dins de les diverses etiquetes del pop espanyol. La seva proposta podria ser tan comercial com alternativa, tan racional com emotiva.
Altres
Durada: 30'
02.15
1916
La insurrección
Aquest segon capítol narra els esdeveniments que es van succeir durant els cinc dies de rebel·lió. Dos mil voluntaris irlandesos van respondre a la crida de revolta. Es van prendre diversos llocs estratègics de Dublín, entre ells l'oficina de correus, que es va convertir en la caserna general dels independentistes. Els britànics van enviar tropes des de Belfast i altres comtats i van imposar la llei marcial en cent anys.
Documentals
Durada: 50'
03.05
Documenta2
Inclou El cerebro con David Eagleman: ¿Quiénes seremos?: Al llarg dels últims cent mil anys, l'espècie humana ha fet un llarg viatge gràcies al seu cervell. Es dirigeix cap a un canvi fonamental entre el cos, el cervell i el món exterior. Està fusionant la seva biologia amb la seva tecnologia i això determinarà qui serem.
Documentals
Durada: 50'
03.55
Comida al descubierto
Piñones, red Leicester y cerezas en almíbar
El Jimmy viatja a Itàlia per descobrir per què els pinyons són tan cars. Per la seva banda, la Kate viatja a les profunditats de la selva amazònica al Brasil per descobrir l'ingredient que dona color a l'humil formatge vermell de Leicester. I el Matt va fins a Espanya, on aprèn com es fan les cireres en almívar.
Documentals
Durada: 25'
04.20
Destino: España
Cataluña
La visió dels estrangers que viuen a la comunitat de Catalunya.
Altres
Durada: 55'
05.15
El regreso de los leones
Durant 15 anys, ningú no ha escoltat el rugit d'un poderós lleó a la selva d'Akagera, al Parc Nacional de Rwanda. Però això està a punt de canviar. Amb set lleons recollits a Sud-àfrica, la Shema és la lleona més vella i amb més experiència, i l'Indoro és el mascle alfa, però no hi ha garanties d'èxit.
Documentals
Durada: 45'