Programació La 2

Dimecres, 28 juny de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La vida en el arrecife
La Gran Barrera de Coral és l'estructura biològica més gran de la Terra, on els animals viuen gairebé sense interferències del món modern. Situada al nord-est d'Austràlia, amb prop de 2.500 km de longitud i 3.000 esculls, alberga una diversitat biològica extraordinària.
Documentals
Durada: 60'
08.00
El regreso del lince ibérico
Fa temps el linx ibèric va prosperar a tota la península Ibèrica. A mesura que comença el tercer mil·lenni, un escàs romanent d'uns 150 individus sobreviu en dos hàbitats petits i aïllats. Es tracta de les escarpades muntanyes de la serra d'Andújar i els pantans costaners del Coto Doñana.
Documentals
Durada: 55'
08.55
Agrosfera 30
Resum de mitja hora del programa Agrosfera.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 65'
11.00
Army wives
Sèrie que explica la vida d'un grup de dones que viu amb els seus marits en una base militar. Mentre els seus familiars serveixen el seu país, elles s'enfronten a les pressions i a les tradicions que imposa la vida a l'exèrcit.
Sèries
Durada: 70'
12.10
Mañanas de cine: La pelirroja indómita
La pèl-roja Julia arriba a Santa Fe el 1879 per unir-se al seu germà, un aventurer. No obstant això, només arribar, la filla del cacic del poble l'adverteix que aquest no la vol a Santa Fe.
Pel·lícules
Durada: 110'
14.00
Me voy a comer el mundo
París, Francia
En aquests viatges gastronòmics es coneix a fons la cuina de 22 grans ciutats de tot el món.
Altres
Durada: 50'
14.50
Grandes viajes ferroviarios continentales
De La Coruña a Lisboa
Michael Portillo, polític i periodista, redescobreix Europa en tren amb la Guia Bradshaw de 1913, utilitzada pels turistes britànics de l'època. Sèrie documental de sis capítols, segueix els passos d'aquells que van buscar aventura, romanticisme i llocs exòtics en els seus viatges per ferrocarril.
Documentals
Durada: 60'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou Secretos de la vida salvaje: Secretos del mundo acuático i Secretos de la vida salvaje: El pasaje de los tiburones: Los dos meses que emplea el gigantesco banco de sardinas de ocho kilómetros de longitud y uno y medio de ancho en desplazarse 1.200 km en su migración anual por la costa este de África del Sur, se convierten en un festín para depredadores de todo género, especialmente tiburones.
Documentals
Durada: 110'
18.20
Documenta2
Inclou Tesoros del Antiguo Egipto: Un nuevo amanecer: Després de Ramsès II Egipte va començar a trontollar abans de precipitar-se cap al declivi final amb la dominació romana. No obstant això, l'art egipci, en lloc de limitar-se a la representació contínua de déus i faraons, va incorporar els nous estils portats pels invasors estrangers.
Documentals
Durada: 50'
19.10
Trotamundos
Puerto Rico
Situat al cor del Carib, Puerto Rico té 160 km d'allargada per 60 d'amplada. Un paradís tropical que es mostra de la mà del guia Zay Harding.
Documentals
Durada: 50'
20.00
Tips
Per acostar l'espectador a l'últim en tecnologia, moda, benestar, música i cuina, entre d'altres, el programa parla amb col·laboradors i experts en diferents disciplines.
Altres
Durada: 55'
20.55
Atención obras
L'actor José Luis Gil és el convidat d'aquesta setmana. Parla de la seva trajectòria com a actor i de la seva nova obra, en el paper de Cyrano de Bergerac. L'espai parla també de la música del grup Viva Suecia, l'estrena de l'òpera Madama Butterfly a càrrec de Mario Gas, i de l'últim muntatge del ballarí Israel Galván.
Altres
Durada: 55'
21.50
Historia de nuestro cine: Bajo en nicotina
Un home solitari, que s'automargina i s'aïlla en el visionat de pel·lícules velles al seu vídeo, no aguanta els seus veïns sorollosos i arriba fins al crim.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.20
Cachitos de hierro y cromo
WTF!
El programa més boig fins ara no provoca riure, sinó que fa exclamar XD i LOL. I no sorprèn, sinó que provoca un WTF!.
Documentals
Durada: 60'
00.20
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 25'
00.45
Metrópolis
Bienal Venecia 2017 (II): Pabellones nacionales y exposiciones colaterales
En el segon programa dedicat a la Biennal de Venècia 2017, el programa ofereix un recorregut per alguns dels Pavellons Nacionals i Exposicions Col·laterals.
Altres
Durada: 30'
01.15
Versión española: Transgression
Un matrimoni ha de fer front a la pitjor nit de la seva vida quan quatre atracadors irrompen a casa seva buscant, aparentment, diner fàcil. Però les coses no surten segons el que han previst els delinqüents, i la tensió i la por s'apodera de tots, víctimes i botxins, i la desconfiança, la traïció i les mentides inesperades surten a la llum en els pitjors moments.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.50
Conciertos de Radio 3
Nudozurdo. Nudozurdo publica el seu disc Voyeur Amateur, un treball que reuneix totes les seves virtuts i que ha estat gravat i mesclat per Santos i Fluren, productors de Supersubmarina i Sidonie, entre d'altres.
Altres
Durada: 30'
03.20
Pel·lícula: Y el cine en marcha
Al llarg d'una hora, amb Antonio Banderas com a narrador i mitjançant fragments destacats de pel·lícules, el documental explica el paper del setè art en la lluita pels drets humans.
Pel·lícules
Durada: 70'
04.30
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 90'