Programació La 2

Diumenge, 30 abril de 2017
06.00
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 25'
07.55
Los conciertos de La 2
Festival Internacional de Música de Canarias 2017 (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.40
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 35'
09.15
Medina en TVE
Perdonar o no perdonar, he ahí el asunto
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
Ciencia y fe
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
Yom Hazikaron: el día del recuerdo
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
El terrario
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
El hombre de la ilusión
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia Santa Mª del Cervellón, Madrid
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Historias de Puerto Cortés
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 35'
12.05
El expreso de los Balcanes
Serbia
Els episodis d'aquesta sèrie documental proposen un viatge en tren per cinc països del sud-est europeu i els seus paisatges espectaculars i atractius turístics.
Documentals
Durada: 45'
12.50
Libros con uasabi
Espai de literatura.
Altres
Durada: 70'
14.00
RTVE responde, el programa de la defensora
El defensor de l'espectador obre una finestra a l'emissió per respondre els dubtes i queixes dels espectadors.
Informatius
Durada: 35'
14.35
El canal de Castilla
Recorregut pels 207 quilòmetres del canal de Castella i els seus tres ramals. L'espai descobreix els aspectes històrics, econòmics, culturals i mediambientals d'aquesta gran obra d'enginyeria.
Documentals
Durada: 35'
15.10
Iber, pasión indómita
La cuenca de Noé
Sèrie documental sobre la conca de l'Ebre, els seus valors ecològics, els principals ecosistemes, i l'especial relació entre els gestors de l'aigua i la naturalesa de la gran vall.
Documentals
Durada: 25'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou La caza: Sin lugar donde esconderse, La caza: A contrarreloj i La caza: Viviendo con depredadores: Este capítulo resume la situación de los principales depredadores en el planeta. Los animales son un recurso del planeta. Hay que cuidarles y garantizarles un futuro.
Documentals
Durada: 150'
18.50
Turismo rural en Europa
Via Augusta: itinerario romano al sur de España
En aquest episodi es recorren els passos dels legionaris romans que van recórrer la Via Augusta, la calçada romana més llarga d'Espanya.
Documentals
Durada: 35'
19.25
Exploradores del sabor
Canadá
En aquest episodi es mostra com en aquest país han sorgit petites explotacions que treballen en un tipus d'agricultura més local, a través de l'observació d'una petita granja agrícola a Nova Escòcia i d'una cooperativa agrícola al Quebec.
Documentals
Durada: 60'
20.25
Trotamundos
Hawái, segunda visita
Hawaii és el més occidental dels Estats Units, format per 132 illes de doble identitat, nord-americana i polinèsia. En aquest arxipèlag hi ha vuit illes principals.
Documentals
Durada: 55'
21.20
Tatort: la inspectora Lindholm
Tigre negro, leones blancos
La inspectora Lindholm investiga l'assassinat d'un home, aparentment, discret i amable. No obstant això, la seva investigació determina que la víctima portava una doble vida, relacionada amb la desaparició de diverses menors durant diversos anys.
Sèries
Durada: 95'
22.55
Versión española: Tiempo sin aire
La María, una infermera colombiana que va perdre la filla a mans de tres paramilitars, viatja des de Colòmbia amb el fill petit fins a Santa Cruz de Tenerife per trobar un dels assassins i venjar-se'n. La vida del Gonzalo, psicòleg escolar, es capgira el dia que coneix la María, de manera que s'implica amb ella en la seva cerca, obsessiva i incessant.
Pel·lícules
Durada: 140'
01.15
Pel·lícula: El mar amarillo
Frontera entre Rússia, la Xina i Corea del Nord. Assetjat pels deutes, gairebé en la misèria, un home accepta l'encàrrec d'assassinar algú. És el seu últim recurs per cobrir les necessitats de la seva família.
Pel·lícules
Durada: 135'
03.30
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 150'