Programació La 2

Dimarts, 27 febrer de 2018
06.00
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
¡Qué animal!
Monte Perdido
El programa recorre aquesta setmana Ordesa i Monte Perdido, a Osca, el segon parc nacional que es va declarar a Espanya. La seva biodiversitat és enorme, i una complicada història geològica l'ha convertit en una zona de contrastos.
Documentals
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los grandes bailarines de la naturaleza
La danza por la vida
Una mostra de com poden arribar a ser de cridaners i estranys els moviments dels animals.
Documentals
Durada: 60'
09.00
España en comunidad
Monastario de Oseira
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Tribus XXI
En Etiopía con los karrayyu
Christian Karembeu es dedica a anar pel món a buscar les tribus que s'han mantingut incorruptes al segle XXI.
Documentals
Durada: 55'
11.50
Documenta2
Inclou La Gioconda, la verdadera historia
Documentals
Durada: 50'
12.40
Mañanas de cine: Cinco pistolas de Texas
El xèrif Lester Sands segueix un grup de malfactors que intenten assaltar una diligència després d'haver atracat un banc.
Pel·lícules
Durada: 80'
14.00
Comida al descubierto
Inclou Pan de gambas, sal y especias i Leches alternativas, fraude en el pescado y sucedáneos: La Kate investiga llets alternatives a la llet de vaca en una fàbrica de llet d'ametlles de Califòrnia. Per la seva banda, el Jimmy s'uneix a la investigació d'agents aqüícoles que investiguen si hi ha engany en les etiquetes dels peixos. I el Matt se submergeix en un misteri mantegós.
Documentals
Durada: 45'
14.45
Grandes viajes ferroviarios continentales
De Atenas a Tesalónica
Amb la seva famosa guia de viatges del 1913 a la mà, Michael Portillo inicia un viatge per redescobrir Europa i observar els canvis produïts en la història de Grècia, la seva cultura, la gent i els costums. El ferrocarril, inaugurat el 1869, també ha canviat molt i facilita el seu itinerari.
Documentals
Durada: 65'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou 24 horas en el planeta Tierra i Meganaturaleza
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou El imperio de los zares. La Rusia de los Romanov: La era de los extremos: En el magnífic palau de Peterhof, prop de Sant Petersburg, la Lucy mostra l'ascens meteòric de Catalina la Gran, que es va apoderar del tron rus del seu marit Pere III el 1762 i es va convertir en la dona més poderosa del món.
Documentals
Durada: 65'
19.15
Mercados, en el vientre de la ciudad
Barcelona, la Boqueria
El Mercat de la Boqueria és molt més que un mercat, és una de les atraccions turístiques més importants de Barcelona. Les càmeres acompanyen dos xefs per l'interior del mercat, mostren com seleccionen els productes i com els cuinen.
Documentals
Durada: 50'
20.05
Los primeros hombres
África
El 1967 una expedició internacional va descobrir les restes de tres humans prehistòrics que van viure a la vall de l'Om, a Etiòpia, fa 195.000 anys.
Documentals
Durada: 55'
21.00
Brain Games
La perspectiva
Tothom té un punt de vista únic. Ningú no veu exactament el món com l'altre ho veu. La forma en què el cervell percep la informació, ja sigui llum, ombra, distància o so, crea una perspectiva única.
Documentals
Durada: 25'
21.25
Página 2
Antonio Muñoz Molina
El programa compta amb l'escriptor Antonio Muñoz Molina, que parla del seu nou llibre, Un andar solitario entre la gente. A més, es repassen les pel·lícules nominades als Oscars per millor guió adaptat, es parla de les presentacions de llibres i Juan Madrid respon al qüestionari del programa.
Altres
Durada: 30'
21.55
Historia de nuestro cine: A hierro muere
L'Elisa és una jove que surt de la presó després de cinc anys allà. Va a treballar a la casa de la senyora Sabina, on la mare de l'Elisa fa de majordona. La senyora Sabina, maniàtica i malalta, explica a l'Elisa com li ha de servir els remeis. El Fernando, nebot de la senyora Sabina, es fixa en la jove.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.40
Documentos TV
Inclou Matar al mensajero
Documentals
Durada: 60'
00.40
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
01.10
Apocalipsis: La batalla de Verdún
La ilusión
Els francesos continuen defensant Verdun mentre els alemanys intensifiquen els seus atacs i s'aproximen, encara que amb dificultats. Però el 24 d'octubre de 1916 els francesos contraatacaran, reconquerint els forts de Douaumont i Vaux.
Documentals
Durada: 45'
01.55
Conciertos de Radio 3
The Milkyway Express. Els anomenen els Black Crowes sevillans i, encara que les comparacions són odioses, la veritat és que ho demostren, sobretot, quan pugen a l'escenari.
Altres
Durada: 30'
02.25
Documenta2
Inclou El imperio de los zares. La Rusia de los Romanov: Reinventar Rusia: En aquest primer episodi, la Lucy investiga el començament del regnat de 300 anys dels Romanov a Rússia. Traça la història de Pere el Gran, el despietat i ambiciós tsar que estava decidit a modernitzar Rússia a finals del segle XVII.
Documentals
Durada: 60'
03.25
Los primeros hombres
América
Saber qui van ser els primers a trepitjar sòl americà, com i quan van arribar i què va ser d'ells, és un dels reptes arqueològics més importants. L'Eva és la pobladora americana més antiga coneguda. Va ser enterrada a les cavernes submarines del Yucatán fa 13.500 anys.
Documentals
Durada: 55'
04.20
24 horas en el planeta Tierra
El sol marca el ritme diari de la vida a la Terra. A tot el món, la vida dels animals està regida pel viatge del sol a través del cel. De la seva resposta depèn l'èxit o el fracàs. Es fa de dia, el sol encara no ha sortit, però aviat se sent la seva energia. El món comença a despertar-se.
Documentals
Durada: 50'
05.10
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 50'