Programació La 2

Dilluns, 20 maig de 2019
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Página 2
Luis Landero
Visita el programa l'escriptor Luis Landero, que parla del seu llibre Lluvia fina, en què retrata una família que es reuneix per celebrar el 80è aniversari de la mare. A més, el programa coneix l'oferta literària de Salamanca, recita un poema de Forugh Farrojzad i repassa l'actualitat editorial.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Espacios electorales
Emissió dels vídeos de campanya dels diferents partits.
Altres
Durada: 40'
08.40
La caza
Sin lugar donde esconderse
Un viatge per diferents racons del món on la caça és la protagonista.
Documentals
Durada: 50'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Los misterios de la Esfinge
Documentals
Durada: 70'
12.05
Mañanas de cine: La leyenda de un valiente
La tribu bhanta, uns nòmades dels vessants de l'Himàlaia, són acusats de robar a la propietat d'un hisendat local i alguns d'ells són capturats. El capità de policia Freddy Young rep la missió de capturar el sultà dels bhanta.
Pel·lícules
Durada: 115'
14.00
Grandes diseños
El Mark i la Penny, un matrimoni de gustos oposats, construeixen al nord de Londres dos edificis diferenciats per fora, però no per dins. Un conjunt híbrid que combini la tradició i la modernitat: una cabana del segle XIX reconstruïda i, al costat, una forma cúbica de maó i zinc negre.
Documentals
Durada: 50'
14.50
Los secretos de las seis esposas (I)
Història de sis dones que van lluitar per sobreviure al seu matrimoni amb un rei despietat, Enric VIII d'Anglaterra.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Rusia salvaje: El reino de los osos y los volcanes i Eslovaquia salvaje
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Memorias de piedra: El arte en tiempos de los dinosaurios: Per als arqueòlegs, els canons de Utah posseeixen tresors fascinants, milers de signes i figures, sorprenentment ben conservats majoritàriament. En aquests paratges, l'art no s'amaga en grutes fosques, sinó que s'exposa a l'aire lliure.
Documentals
Durada: 55'
19.05
Las recetas de Julie
La Corrèze
La Julie és a la Corrèze, al poble de Curamonta, popular pels seus tres castells medials i esglésies romàniques. A Corrèze, el paisatge és de fustes de bruc i noguers.
Altres
Durada: 55'
20.00
Premios Max
Emissió de la gala de lliurament dels XXII Premis Max de les Arts Escèniques, que concedeix cada any la Fundació SGAE. El Teatro Calderón de Valladolid acull la cerimònia, presentada per Fernando Cayo, en la qual es lliuren els guardons a les produccions i els professionals més destacats de la temporada.
Altres
Durada: 120'
22.00
Órbita Laika
Conjuro de invisibilidad
El programa descobreix els secrets de la invisibilitat. Eduardo Sáenz de Cabezón coneix amb l'ajuda d'experts com interpreta el cervell el que veuen els ulls i com es camuflen els insectes. A més, utilitza l'òptica per mostrar com unes determinades lents poden fer desaparèixer objectes.
Altres
Durada: 60'
23.00
Nuestro planeta
Terraformación
Els astronautes diuen que quan un mira el planeta des de l'espai s'adona que és la vida la que li ha donat aquesta forma. El cel, els rius, les roques... la vida ho ha modelat tot, però no només crea, també té el poder de destruir. Aquest planeta no només és estrany, també fa por.
Documentals
Durada: 50'
23.50
Los desplazados. Europa en 1945
Una història de les persones desallotjades i desplaçades a Europa després de la Segona Guerra Mundial, entre el 1945 i el 1949. Europa va ser sotmesa a un canvi radical. Després de la capitulació del Tercer Reich, els aliats van dividir el continent en l'espai d'uns pocs anys, des de Polònia a Ucraïna.
Documentals
Durada: 55'
00.45
Metrópolis
Teamlab
El programa dedica l'emissió al col·lectiu japonès TeamLab, fundat el 2001 per un grup d'estudiants liderat per Toshiyuki Inoko, amb motiu de la seva recent exposició a l'Espai Fundació Telefónica de Madrid.
Altres
Durada: 30'
01.15
Conciertos de Radio 3
Arturo Soriano. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
01.45
El origen de los continentes
Australia
Austràlia és el més sorprenent de tots els continents. Una vegada va estar unit a l'Antàrtida i ara forja el seu futur unint-se a l'Àsia. La història d'Austràlia comença a la vall del Yarra, on viu un animal ancestral, barreja de mamífer, rèptil i au. Un fòssil vivent difícil de trobar.
Documentals
Durada: 55'
02.40
Grandes diseños
Als turons del comtat anglès de Worcestershire, el Jon i la Jill volen construir una casa familiar de tres plantes, en un terreny molt inclinat de granit. Una obra que cap constructor s'atreveix a iniciar. Però el Jon sí. Deixa la feina de pilot de la RAF i es posa mans a l'obra.
Documentals
Durada: 50'
03.30
Hoteles increíbles. La vida más allá del vestíbulo
Royal Mansour, Marruecos
El Giles i la Monica arriben a Royal Mansour, un dels hotels més discrets del món, amagat al cor de l'antiga Medina de Marràqueix. L'hotel s'enorgulleix de la seva increïble atenció al detall, ja que crea una experiència absolutament impecable.
Documentals
Durada: 50'
04.20
Reportero de la historia
El director de dóna a conèixer el que ha passat a Espanya entre el segle XV i el segle XX.
Documentals
Durada: 130'