Programació La 2

Diumenge, 12 juliol de 2020
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 85'
07.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Día de la mujer: Nosotras, la música y las mujeres. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
Arqueomanía
Al llarg de 13 documentals, es repassen algunes de les principals fites arqueològiques i històriques d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
Logros y avances de la CIE (II)
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
Cuando llega la tormenta
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
El espía del Ritz
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Coronavirus en clausura
Espai que tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones es plantegen des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Humanizar la muerte
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia San Cristóbal, Madrid
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
De Kerala a Sawan
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
13.30
Cocina sana en casa
Jamie Oliver elabora receptes de menjar casolà utilitzant ingredients quotidians que resulten ser superaliments de consum habitual en països on destaca la longevitat i salut dels seus habitants.
Altres
Durada: 40'
14.10
La felicidad está en el plato
Perú
Al seu restaurant de Lima, Virgilio Martínez extreu l'essència dels seus plats de la història quítxua i de la increïble diversitat dels ecosistemes que l'envolten: des de l'altiplà andí a la jungla de l'Amazones, passant per sabors de l'oceà Pacífic.
Documentals
Durada: 30'
14.40
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
14.45
Hundidos
Skyro
El programa vol descobrir la bellesa i el misteri de 13 grans vaixells enfonsats, aquells que el temps i el mar han conservat en millor estat.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Territorios del monzón: Avui: Esperando la lluvia, El diluvio i La sequía.
Documentals
Durada: 150'
18.50
Mi familia en la mochila: ruta África
De Mangola a Moshi, Tanzania: despedida Masais
En l'última etapa d'aquest periple africà, arribant al peu de la muntanya Kilimanjaro, es visita un Boma Masài, on es mostra com viuen els integrants d'aquesta icònica tribu, els seus costums i tradicions. Com funciona una plantació de cafè és una altra de les activitats a mostrar.
Documentals
Durada: 30'
19.20
Caminando sobre las olas
Etapa desde Santiago a Finisterre
Kepa es dirigeix al Cap Vilán per visitar Guillermo Carracedo i la seva tia Cristina, darrera farera de la Costa da Morte. Després posa rumb a Queiroso, on ha quedat amb Rubén Prieto, i també visita Cap Touriñán amb la Mari Carmen. Finalment, Kepa es dirigeix al Cap de Fisterra per acabar el Camí.
Documentals
Durada: 30'
19.50
Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad
Ávila
El documental fa un recorregut per Àvila, la seva cultura i herència universal; una de les ciutats espanyoles patrimoni mundial.
Documentals
Durada: 55'
20.45
El documental de La 2
Inclou Australia: guía para el viajero del tiempo: La gran isla: En aquest episodi es descobreix com una illa-continent, va quedar aïllada de la resta del món i com es va adaptar la vida al canvi del paisatge. Després del final de l'era dels dinosaures, la tenacitat de la vida es va imposar i Austràlia es va convertir en una bassa de vida a la deriva en un mar de canvi.
Documentals
Durada: 55'
21.40
El origen de los inventos
Objetivo: visión
Quatre visionaris van gosar albirar un futur que ningú veia, superant obstacles que van canviar el món per sempre.
Documentals
Durada: 50'
22.30
Versión española: Entrelobos
El Marcos mai hauria imaginat que aquella tarda de primavera la seva vida faria un gir tan brusc. Li hauria agradat anar a l'escola, però havia de tenir cura de les cabres. El seu germà Juan José i ell havien passat el dia guiant el ramat per les muntanyes de Sierra Morena.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.15
La 2 es música
Maniobra de resurrección-091. El grup granadí 091 va tornar als escenaris en una maniobra de resurrecció que els va portar a actuar per tot el país, i que va tenir un dels seus punts culminants en els concerts a la Plaça de Toros de Granada, on van triomfar davant el seu públic més fidel.
Altres
Durada: 100'
01.55
La España prehistórica
Documental que analitza l'evolució de l'espècie humana des dels seus orígens a l'Àfrica fins al seu desenvolupament a Atapuerca, Espanya. Amb la participació dels més prestigiosos científics i la presentació de Juan Luis Ausaga, codirector de les excavacions a Atapuerca.
Documentals
Durada: 90'
03.25
Marfil, la historia de un crimen
Lluitar contra la caça furtiva d'elefants és arriscat. A la reserva de caça Selous, a Tanzània, on en 10 anys el nombre d'elefants ha baixat de 70.000 a 13.000, nombrosos guardes forestals han estat assassinats pels caçadors furtius.
Documentals
Durada: 85'
04.50
Hijos de nuestro tiempo
Mentes volubles
Amb sorprenents investigacions en biologia humana i neurociència, el programa revela com els aspectes més desconcertants de la vida adolescent poden explicar-se amb l'estudi dels seus cervells.
Documentals
Durada: 55'
05.45
Cocina sana en casa
Jamie Oliver elabora receptes de menjar casolà utilitzant ingredients quotidians que resulten ser superaliments de consum habitual en països on destaca la longevitat i salut dels seus habitants.
Altres
Durada: 45'