Programació La 2

Diumenge, 31 març de 2024
06.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
06.05
Expedición Mednight. Los puertos de la ciencia
L'expedició Mednight navega novament pel Mediterrani, on s'endinsa en aigües de Grècia per visitar diferents projectes científics a Atenes, Quíos i Lesbos. Un cop a Xipre, s'analitza la presència de macro i microplàstics, tant a la terra com al mar.
Documentals
Durada: 55'
07.00
La carrera de la vida
La supervivencia de los más aptos
La cursa de la vida la guanyen els més aptes, els que estan més ben equipats per viure fins al final de cada dia, com el cocodril, el tauró i la balena.
Documentals
Durada: 25'
07.25
Planeta azul
Estaciones del mar
Els canvis d'estació són essencials per a la renovació de les riqueses del mar. La llum solar és la base de la vida marina, la qual depèn en gran manera del plàncton i de les algues, que amb la calor creixen descomunalment i formen boscos submarins als quals acudeixen grans bancs de peixos.
Documentals
Durada: 50'
08.15
Los conciertos de La 2
ORTVE A 13. Temporada 2023-2024. Parte 2. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
09.05
Shalom
La FCJE concede el premio Senador Ángel Pulido'
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 20'
09.25
Medina en TVE
¿Cómo celebrar la noche del destino?
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.40
Buenas noticias TV
La resurrección de Jesús
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.55
El día del Señor
Retransmissió de la missa del Diumenge de Resurrecció amb la benedicció Urbi et Orbi des de la plaça de Sant Pere del Vaticà.
Altres
Durada: 145'
12.20
Pueblo de Dios
Lo propio de la fe
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.50
Página 2
Theodor Kallifatides
Óscar López viatja a Estocolm per entrevistar l'escriptor grec Theodor Kallifatides, autor de Pagesos i senyors. A continuació, el rus Máxim Ósipov explica les seves experiències com a metge rural a Kilómetro 101. A més, el programa repassa l'obra de diferents escriptors que van emprar una llengua no materna en les seves obres.
Altres
Durada: 30'
13.20
Flash moda
Expo Zaragoza
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 25'
13.45
RTVE responde
María Escario dedica el seu programa del mes de març a les dones a les sèries de RTVE.
Altres
Durada: 35'
14.20
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.50
Secretos del metro de Londres
Euston
Tim Dunn i Siddy Holloway exploren les parts ocultes de Euston, incloses les característiques úniques que no es troben enlloc més i les parts previstes per a la demolició d'HS2.
Documentals
Durada: 45'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i miren de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Estructuras animales: Hogares a medida i Estructuras animales: Ciudades sostenibles: Aparentement, construir ciutats és un monopoli exclusiu de les civilitzacions humanes. No obstant això, són moltes les comunitats animals que han estat capaces d'erigir infraestructures, de vegades tant complexes com les humanes.
Documentals
Durada: 105'
18.05
La carrera de la vida
Los grandes felinos
El lleó, el guepard, el lleopard, el puma i el tigre. Totes i cadascuna de les espècies de grans felins tenen les seves forces i les seves vulnerabilitats, però cada gran felí nascut en la naturalesa que sobreviu fins a la maduresa és un guanyador en la cursa de la vida.
Documentals
Durada: 30'
18.35
El documental de La 2
Inclou Planeta azul: Mar de coral: Els esculls marins són els ecosistemes més rics de la vida marina de tot el planeta. Són les càlides aigües del Tròpic, les que alberguen les comunitats més riques i pintoresques, i estan tan poblades, que cada individu ha de trobar el seu propi espai.
Documentals
Durada: 55'
19.30
Rescate
Con el agua al cuello
Una de les tasques més doloroses i difícils per als socorristes és rescatar morts a la muntanya. Cadascun té les seves armes per gestionar-ho. En aquest episodi, el rescat d'un home que pesa molt en un barranc esdevé un malson que dura dies.
Documentals
Durada: 25'
19.55
El señor de los bosques
Puerto de Sahún
L'actor Juanjo Artero visita amb César Palacios el port de Sahún, un bosc que es troba a la província d'Osca, al Pirineu aragonès.
Documentals
Durada: 30'
20.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
20.35
Senderos con Juan y Migas
Una buena hoguera
El Juan i el Migas deambulen pels inhòspits senders del Parc Nacional de Nuuksio, a Finlàndia.
Documentals
Durada: 55'
21.30
Imprescindibles
Inclou Regardez la gilipolluá
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: Formentera Lady
El Samuel va arribar a la Formentera hippy dels 70 i s'hi va quedar a viure, tocant el banjo en un bar per guanyar-se la vida. Un dia rep la visita de la seva filla Anna i del seu net Marc. L'Anna, que és a l'atur des de fa temps, ha acceptat una feina a França que l'obliga a anar-se'n cap allà tota sola. Després de rebutjar-ho inicialment, el vell hippy decideix fer-se càrrec del seu net, i tots dos emprenen un viatge en què transiten les ombres del seu paradís acompanyats d'altres personatges singulars.
Pel·lícules
Durada: 90'
00.00
Versión española: coloquio
Participa en el col·loqui Pau Durà, guionista i director de la pel·lícula Formentera Lady.
Altres
Durada: 20'
00.20
Versión española. Última sesión: Invasor
El Pablo és un metge militar espanyol enviat en missió de pau a l'Iraq durant la guerra del 2003. En una sortida rutinària el seu comboi és atacat al desert. Ell i el seu amic Diego aconsegueixen refugiar-se en una casa deshabitada, però es veuen involucrats en un conflicte que posa les seves vides en perill.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.55
Pel·lícula: Pregunta a la doctora Ruth
La doctora Ruth Westheimer és una força de la natura. Pionera en el camp de la teràpia sexual, va ser una autèntica institució a les dècades dels 80 i 90. Ara, amb 90 anys, continua intentant ajudar les persones que més ho necessiten amb la promesa que, si l'escoltes, gaudiràs del millor sexe que hagis tingut mai.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.30
Marfil, la historia de un crimen
Lluitar contra la caça furtiva d'elefants és arriscat. A la Reserva de Caça de Selous, a Tanzània, on en deu anys el nombre d'elefants ha baixat de 70.000 a 13.000, nombrosos guardes forestals han estat assassinats pels caçadors furtius.
Documentals
Durada: 75'
04.45
Rinodólares
Amb només 25.000 rinoceronts sobre la faç de la Terra, el tràfic il·legal de les seves banyes suposa una amenaça per a la biodiversitat del planeta. Banyes que, si es reduïssin a pols i es barregessin amb alcohol, serien, segons algunes creences, un remei eficaç contra el càncer, el verí i fins i tot els mals esperits. No obstant això, formades només per queratina, com les ungles humanes, no tenen cap altra virtut. Un mite fals del qual es lucren caçadors furtius, polítics i comerciants.
Documentals
Durada: 60'
05.45
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 20'