Programació 8tv

Dijous, 16 agost de 2018
06.00
8 de 8
Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
07.00
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 180'
10.00
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 240'
14.00
Cuando el mundo se tambalea
La India de Gandhi
Sèrie documental formada per 26 episodis en què es repassen els esdeveniments més notables i influents del segle XX i de començaments del XXI.
Documentals
Durada: 52'
14.52
Escépticos
¿Las ondas del mal?
Programa de divulgació científica.
Altres
Durada: 38'
15.30
Arusummer
Resum dels millors moments del programa.
Altres
Durada: 97'
17.07
Ladrón de guante blanco
Amenaza velada
El Peter i el Neal investiguen una dona que s'ha casat diverses vegades amb homes grans adinerats, que van morir sobtadament poc després de l'enllaç. Encara que en un primer moment el Neal havia de fer-se passar per esquer, és finalment el Peter qui ha d'exercir aquest paper, cosa que no fa feliç la dona, l'Elizabeth.
Sèries
Durada: 45'
17.52
Ladrón de guante blanco
Scott liberado
El Peter gaudeix encarregant al Neal un nou cas amb un jove estafador que consideren el nou Neal Caffrey. Paral·lelament, el Neal i el Mozzie continuen planejant la seva escapada, concentrats a aconseguir noves identitats.
Sèries
Durada: 53'
18.45
Pel·lícula: Cañones para Córdoba
El Córdoba, un bandoler, es dedica a actuar pel seu compte posant en nombroses dificultats l'exèrcit dels Estats Units. El general Pershing, cansat dels atacs que pateixen, envia un destacament per capturar-lo, cosa que l'obliga a refugiar-se a les muntanyes.
Pel·lícules
Durada: 105'
20.30
Allo, allo
Després d'escoltar un altre pla absurd de la Michelle, el René n'està fart i planeja agafar el tren a Suïssa amb la Yvette i les pintures.
Sèries
Durada: 30'
21.00
Ladrón de guante blanco
Rendimientos decrecientes
Amb el Neal i l'ajuda del seu equip, el Peter, que ha estat destinat al magatzem de proves, reobre un antic cas d'un lladre brillant que ha evitat ser capturat per l'FBI durant anys.
Sèries
Durada: 45'
21.45
Ladrón de guante blanco
Golpe de gracia
Sara Ellis és agent d'assegurances i porta la liquidació dels Covington, ja que Grant Covington, un inversor en fons sospitós d'abusar d'informació privilegiada, acaba de morir. Ella està investigant la seva mort, aparentment fortuïta, ja que la seva jove vídua, Sophie Covington, ha de percebre els diners de l'assegurança, 50 milions. Així que la Sara demana l'ajuda del Peter i el Neal per saber si la vídua ha tingut alguna cosa a veure amb la mort.
Sèries
Durada: 45'
22.30
Tatort: la inspectora Lindholm
Recuerdo fragmentado
Charlotte Lindholm té un accident de cotxe quan, de sobte, a la carretera apareix la silueta d'un nen i l'ombra d'un home. La Charlotte intenta esquivar-los i xoca contra un arbre. Després es desperta a l'hospital del comtat proper.
Sèries
Durada: 52'
23.22
Tatort: la inspectora Lindholm
El último paciente
El cap Bitomsky insisteix que la inspectora Lindholm investigui l'assassinat a la seva consulta de la doctora Tannenberg a Damberck. El motiu de l'assassinat no és clar, però contínuament es creua el Tim, un adolescent tímid.
Sèries
Durada: 53'
00.15
Brigada Antivicio
Mundo de cristal (II)
Tim Vlaeminck sembla que és el principal sospitós en la investigació de les prostitutes mutilades.
Sèries
Durada: 52'
01.07
Brigada Antivicio
Felices sueños
Magda Reyniers, una dona de 74 anys que viu sola, fa canviar tots els panys de portes i finestres. Hannah Maes i el seu equip reben l'avís d'una agent local que Magda ha estat víctima d'un intrús emmascarat que l'ha violat. Però quan la Hannah parla amb la dona, ella ho nega tot.
Sèries
Durada: 53'
02.00
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 240'