Jordi Bargalló, s’abraça amb Ivan Morales després del 3-1
Hoquei patins
OK Lliga

El Noia Freixenet sotmet el Liceo i torna a la final 21 anys després (4-1)

El Noia Freixenet ha derrotat avui pe r4-1 el Deportivo Liceo en el cinquè i definitiu partit de les semifinals de l’OK Lliga –3-2 en el global de l’eliminatòria– i torna a la final 21 anys després...

Frenkie de Jong
Futbol
Eurocopa

De Jong es perd l’Eurocopa

David López condueix l’esfèrica durant un partit d’aquesta temporada disputat a Montilivi
La millor temporada de la historia del GironaDavid López (5)

Bàsquet
Michael Jordan guanya per primer cop l’NBA Michael Jordan va aconseguir el primer dels sis anells de campió de l’NBA en la final en què els Chicago Bulls van derrotar els Lakers de Los Angeles 4-1. Els Lakers van guanyar el primer partit a Chicago, però els Bulls van encadenar quatre victòries i van guanyar el títol a Los Angeles (101-108).
2022
Futbol Platja
L’EF Bonaire guanya la Champions femenina L’EF Bonaire de Terrassa guanya l’Euro Winners Cup de futbol platja, que es disputa a Nazaré (Portugal), després de superar en la final el San Javier (5-3). És la primera vegada que el club de Terrassa obté el títol de l’equivalent a la Champions en futbol platja. L’equip entrenat per Jordi Rañé ha resolt amb victòria tots els seus partits. Després de liderar el seu grup amb tres victòries, elimina el Càceres en els quarts de final (3-1) i el Marsella en les semifinals (4-0). La jugadora del Bonaire Cris ha estat la millor jugadora del torneig.
2016
Futbol americà
Les Rookies de Barberà guanyen la lliga per cinquena vegada Les Barberà Rookies guanyen la lliga femenina per cinquena vegada. Derroten per 12-46 les Barcelona Búfals en la final que es disputa al camp de la Barceloneta. L'equip de Barberà de Vallès tanca la temporada havent guanyat la lliga i la copa espanyoles i la copa Catalunya.