Barça

Alèxia aspira a la segona corona

Pilota d’or. La jugadora blaugrana és la màxima favorita per guanyar el guardó i seria la primera futbolista a repetir èxit. Karim Benzema és el gran candidat en la categoria masculina

Alèxia Putellas pot continuar fent història aquesta nit. A partir de les 20.30 h arrencarà la gala de la Pilota d’or 2022, i la blaugrana és la gran favorita a endur-se el guardó. La capitana, guanyadora de l’edició passada, podria convertir-se en la primera futbolista a repetir premi. Alèxia va alçar lliga, copa i supercopa i va ser subcampiona d’Europa amb el Barça. La de Mollet del Vallès va liderar l’equip amb actuacions estel·lars contra el Madrid i el Wolfsburg i va firmar 34 gols i 18 assistències en 42 partits. Una lesió al lligament encreuat del genoll esquerre la va deixar fora de l’Eurocopa, però continua sent la favorita a aixecar la Pilota d’Or. Fridolina Rolfö, Aitana Bonmatí, Oshoala i Lucy Bronze també estan nominades.

Benzema, favorit

En la categoria masculina, el gran aspirant a agafar el relleu de Leo Messi és Karim Benzema. El jugador del Real Madrid va marcar 44 gols en 46 partits i va ser l’heroi en les eliminatòries de la Champions que els blancs acabarien guanyant. Lewandowski és l’únic blaugrana nominat, mentre que Gavi és candidat al trofeu Kopa al millor jove sub-20 que Pedri va guanyar l’any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)