Barça

Gavi agafa el relleu de Pedri i guanya el trofeu Kopa

Gavi és un futbolista de present i de futur del Barça i que ha tingut una irrupció estel·lar. La prova definitiva és que aquesta nit ha rebut el trofeu Kopa que premia el millor futbolista jove menor de 21 anys. “És un orgull rebre aquest premi. Vull agrair a la meva família i a la gent de la Masia, que sempre ha estat amb mi en els bons i mals moments. Gràcies al Barça, el club de la meva vida, als companys d’equip i selecció i a tots els entrenadors que m’han donat l’oportunitat de debutar i jugar. Gràcies a ells soc aquí. Visca el Barça”, ha assegurat.

El migcampista de Los Palacios agafa així el relleu del seu company Pedri, que va guanyar-lo ara fa un any, i ha estat l’encarregat de dir el seu nom juntament amb Ronaldo. “Veure Gavi aquí és un orgull. Passo moltes hores amb ell, veig com treballa i com es deixa la pell al camp. M’encanta tenir-lo al meu costat i tant de bo sigui així durant molts més anys”, ha dit el canari.

Gavi, que ha superat a Camavinga, Musiala, Nuno Mendes i Bellingham, s’ha convertit en poc temps en un futbolista clau en el sistema del Barça, titular indiscutible, i fa poc va renovar amb el club blaugrana fins al 2026.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)