Barça

“Hem de rebaixar l’eufòria”

Prèvia. L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, va admetre que el clàssic és important, però que no cal tractar-lo diferent dels altres partits. El VAR i el Madrid-Chelsea van ser protagonistes

Després de superar l’estrena europea, el clàssic centra totes les mirades. El Barça ja treballa per intentar ampliar el coixí respecte al Madrid en la classificació. “És un partit molt important perquè al final són a tres punts i qualsevol resultat favorable podria fer la distància més gran, i també perquè és especial per a tots els que som del Barça. És un dia festiu i important. Aquests duels estan marcats al calendari i volem donar una alegria a l’afició”, va explicar el tècnic, Jonatan Giráldez. Malgrat tot, el gallec va voler tractar el partit com un més. “La dinàmica ha de ser la mateixa, entenent quines són les virtuts i els punts febles del rival i buscant equilibris des del punt de vista emocional. Hem de rebaixar l’eufòria perquè són tres punts més i no hem de donar un plus d’intensitat; potser necessitem el contrari. Sí que veig moltes ganes que arribi el partit, perquè serà important per a nosaltres i per a l’afició”, va explicar.

Sobre el Madrid, Giráldez va destacar la figura d’Olga Carmona –que “està en estat de gràcia”–, així com Linda i Bruun. “És un equip que ha plantejat diferents escenaris. Sabem que l’alineació ens donarà alguna pista sobre què podem preveure. Hem de tenir en compte totes les possibilitats. Crec en les sensacions que tenim com a equip”, va dir. Pel que fa al VAR i l’arbitratge del Madrid-Chelsea, Giráldez no creu que l’actuació arbitral “influeixi” en el duel de diumenge. “Sempre hi ha polèmiques, però el VAR podria evitar-ho. Som humans i ens equivoquem. El més important és prendre’n consciència”, va dir.

Finalment, va mostrar-se il·lusionat de jugar al Lluís Companys “Quan vaig arribar a Barcelona, Montjuïc era el lloc on més m’agradava passejar. És especial, té molta història. Animo la gent a venir perquè passaran un gran dia”, va concloure.

LA PRÈVIA

Són a tres punts i qualsevol resultat favorable podria fer la distància més gran. Aquests duels estan marcats al calendari
L’arbitratge contra el Chelsea no influirà diumenge, però el VAR evitaria que passés això
Jonatan Giráldez
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)