Barça

Giráldez: “La informació que tenia era que Alexia no anava convocada”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, s’ha pronunciat sobre la convocatòria d’Alexia Putellas amb la selecció espanyola malgrat no tenir l’alta mèdica. El tècnic blaugrana, primera veu autoritzada que ha parlat sobre el tema, ha explicat la seva versió i la del club, deixant clar que no depèn d’ells. “La meva versió és que ha anat convocada amb la selecció espanyola. La informació que tenia per part del club el dia del partit contra el Llevant era que no aniria convocada. Quan surt la llista el dia següent i Alexia hi és, entenc que hi ha algun tipus de conversa. No sé quines persones han estat involucrades, però ha estat una sorpresa a nivell personal. Entenc que no depèn de mi ni del club. El que vam fer, com cada vegada que hi ha una convocatòria, és enviar un informe de l’estat actual de la jugadora. A partir d’aquí, tot el que tingui a veure amb la trucada i amb que vagi convocada són qüestions que s’han de preguntar allà. Aquest és el meu relat”, ha explicat.

Giráldez ha reconegut que preocupa que això pugui alterar el procés de recuperació de la capitana. “Sí que em preocupa. Hi ha un cas similar amb la Frido, que també està en recuperació després d’una lesió que ve de lluny. Al final, hi ha una obligatorietat d’assistència, tant si estàs de baixa com si no ho estàs. No puc dir res. Entenc que la manera de funcionar nostra és enviar la documentació perquè tinguin en compte què s’ha fet a nivell de gimnàs, tractaments i tasques d’equip. A partir d’aquí, tot el que tingui a veure amb el per què de la convocatòria o què busquen és una cosa que no puc respondre”.

Finalment, no ha volgut opinar sobre si seria lògic que Alexia jugués o no amb Epanya. “No he de respondre jo si té sentit que jugui o no. No tinc coneixement per opinar si ha de jugar o no. Si decideixen posar-la o no, no em pertoca. Teníem una previsió sobre quan la veuríem de tornada, que era després de l’aturada. El que passi durant aquest període no és la meva responsabilitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)