Barça

“No hem de tenir por de fallar”

Xavi Hernández Entrenador del FC Barcelona

El Barça afronta aquesta nit el partit més important de la temporada. En joc hi ha un bitllet per als quarts de final de la Champions, territori inaccessible per als blaugrana en els darrers anys. “Estem preparats, motivats i molt il·lusionats. Fa quatre anys que no estem als quarts de final. Ho afrontem com una gran oportunitat. Hem de competir, mostrar el nostre futbol i ser valents. No hem de tenir por de fallar. Volem demostrar que podem competir a la Champions després de tants anys de no estar al nivell”, va assegurar el tècnic blaugrana en la roda de premsa prèvia al duel.

Xavi, conscient de la importància de la cita, també va voler fer una crida a l’afició. Creu que pot ser decisiva en el desenllaç de l’eliminatòria. “En aquest partit no hi ha un favorit, però el pes de l’afició ens dona una mica de favoritisme. L’estadi ha de ser una olla de pressió. Els culers han de venir a animar perquè el futbolista senti l’escalf de l’afició.” El tècnic egarenc també va anteposar els interessos de l’entitat al fet que ell es pugui jugar el seu futur. “Jo no soc important aquí: Jo tinc data de caducitat, el més important és el club, l’equip i la unió de tot el barcelonisme. Tant de bo visquem una nit màgica.”

Sobre el Nàpols, va dir que espera un rival “valent, que ens pressionarà, intentarà tenir la pilota i no especularà”. És per això que una de les claus del partit serà “controlar el temperament i les emocions, ja que a la Champions els petits detalls són clau i els hem de saber controlar al màxim”. “El Nàpols ha millorat amb el nou entrenador i nosaltres creiem que arribem bé malgrat les baixes importants, com les de Frenkie o Pedri. Però no és excusa. Hem de competir, és l’escenari ideal. Vam ser millors allà i ara hem de ser millors aquí”, va reiterar Xavi, que va assegurar: “Hem de mostrar la nostra personalitat i identitat” i ser “més contundents a les àrees”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)