L’1x1 del Barça-Nàpols

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
SALVADOR
No va poder fer res en el gol napolità. Encara que tingui un dia tranquil, sempre acaba fent la seva aturada. Ahir, una mà providencial per evitar l’empat del Nàpols just després del primer de Rrahmani. No gaire fi en la sortida.
KOUNDE (90’)
CONCENTRAT
El francès està recuperant la seva millor versió en els últims partits, una gran notícia per al Barça. Va anul·lar Kvaratskhelia, la gran estrella visitant. Va estar molt atent i va recuperar moltes pilotes per llegir l’anticipació.
CUBARSÍ (90’)
MVP
Pocs debuten en la Champions en una tornada dels vuitens de final. Ahir es va doctorar. Va guanyar els duels a Osimhen i va fer desplaçaments en llarg brutals. Serà un central d’època i el culer ja està enamorat d’ell.
ARAUJO (90’)
COMPLIDOR
Juntament amb Cubarsí, es va encarregar de frenar Osimhen, autor del gol del Nàpols en l’anada i inexistent en el duel d’ahir. Va saber trobar bona sortida des del darrere a través de passades verticals. S’està entonant de nou.
CANCELO (90’)
OPORTÚ
Va arrencar amb un parell de pèrdues fàcils a la zona ofensiva, però va aparèixer en el moment clau per recollir el remat de Raphinha i fer el 2-0. Aquelles coses de João Cancelo, capaç del millor, però també del pitjor.
CHRISTENSEN (61’)
AMONESTAT
En alguns moments es va encomanar dels dubtes i les errades dels seus companys, fent males passades en la sortida. Va ajudar situant-se en posició de central quan hi havia desordre en defensa. Va veure una targeta groga.
GÜNDOGAN (90’)
INTEL·LIGENT
Va exercir de líder al mig del camp, però va badar en la marca del 2-1. Com la resta de companys, es va precipitar en el tram final de la primera part, però va acabar controlant el temps. Meret li va treure un xut des de lluny.
FERMÍN (60’)
CULER
Intens i participatiu des de l’inici. En els primers quinze minuts va fer tres rematades, una de les quals va significar l’1-0 apareixent al punt de penal. Va fer mal entre línies i va trobar molts espais, però va errar molts controls.
RAPHINHA (81’)
INCANSABLE
Bon partit del brasiler. Apareixia com a interior, però també atacava la profunditat. La seva intensitat era necessària en un duel com el d’ahir. Va assistir en l’1-0 i va fer el remat al pal previ al 2-0. En va tenir dues a la segona.
LEWANDOWSKI (90’)
INTUÏTIU
No va rematar en tota la primera part i no se’l va trobar, però amb un simple moviment va permetre a Fermín rematar en l’1-0. Meret li’n va treure un de cap, però va aparèixer al lloc idoni per fer el tercer i definitiu.
LAMINE YAMAL (90’)
SUBLIM
Des de l’inici va ser perillós. Va superar defenses sense parar. Es va fer una autopassada prop de l’àrea pròpia per arrencar una conducció màgica que va acabar en el 2-0. Va vorejar el gol en la segona part.
roberto (30’)
brutal
No jugava des del 24 de gener i li va tocar entrar en una final. Minuts enormes del capità blaugrana, amb pilota i sense. Va repartir bé el joc i va ser el primer a acudir a la pressió. Va regalar el 3-1 a Lewandowski, un gol que deixava sentenciada l’eliminatòria.
ROMEU (29’)
NERVIÓS
No és fàcil per a un jugador sense ritme ni confiança entrar en un duel intens i tan important com aquest. Va cometre errades.
JOÃO (9’)
Havia d’entrar per mantenir la intensitat de Raphinha. Es va posar a l’alçada del que requeria el partit, mantenint la concentració.