Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“L’equip s’ha buidat”

El Barça tornarà a jugar uns quarts de final de la Champions i el seu tècnic, Xavi Hernández, ho va celebrar a Movistar. “Estem molt contents. Hem fet un partit molt complet. L’equip s’ha buidat. Hem dominat en molts moments i estic orgullós dels jugadors. Ja vaig dir que farien un pas endavant amb la meva decisió de marxar a final de temporada i així ha estat. Estem en els quarts quatre anys després. Estem entre els vuit primers d’Europa i és un moment per gaudir”, va dir Xavi, que va insistir en el pas endavant dels jugadors. “La gent no em creia. Deia que perdria el vestidor i que els jugadors no farien un pas endavant. Hem rebut crítiques de manera injusta i avui s’ha demostrat que l’equip està preparat per competir a Europa”, va afirmar. Xavi creu que la classificació és merescuda i afronta el sorteig “amb il·lusió i ganes”.

El terrassenc va assegurar que l’equip va rondar l’excel·lent en moltes facetes i va elogiar Pau Cubarsí. “No es posa nerviós. Té una personalitat tranquil·la i això l’afavoreix. La sortida que té és brutal, sempre troba l’home lliure. És un espectacle veure’l”, va dir abans d’aplaudir un “públic de 10”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)