Barça

El Mònaco serà el rival del nou Barça de Flick al Gamper

El projecte de Flick s’estrenarà al Lluís Companys el 12 d’agost davant de l’equip francès

L’AS Mònco serà, per primera vegada, el rival del Barça al Trofeu Joan Gamper que es jugarà el 12 d’agost (20h) a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. El Gamper serà, com és ja habitual, el debut dels blaugranes a casa en la pretemporada i la presentació davant l’afició del nou projecte encapçalat per Hansi Flick. A més, serà el darrer partit previ a l’inici de lliga el dissabte posterior a Mestalla davant el València. Per tant, la darrera prova.

La 59a edició del trofeu tindrà un convidat fins ara inèdit. El conjunt francès no havia disputat mai un Gamper. L’equip entrenat per l’austríac Adi Hütter arribarà a la capital catalana per jugar també el seu últim compromís abans d’iniciar la lliga davant el Sain-Ettiene. El Mònaco afronta una temporada il·lusionant després de quallar una gran campanya l’any passat, acabant segon de la Ligue 1 i classificant-se per la Champions. De fet, l’equip monegasc podria ser un dels rivals del Barça en el nou format de competició europea d’enguany.

Després del de l’any passat, aquest serà el quart Gamper que es juga a Montjuïc. També s’hi van disputar els de 1990 i 1996. El Barça l’aprofitarà enguany per celebrar el 125è aniversari del club.

L’equip, després de fer els primers entrenaments el passat dijous, arrenca avui una nova setmana de treball a les ordres de Flick amb encara una xifra importants de jugadors internacionals per tornar després de jugar l’Eurocopa o la Copa Amèrica. Recordem que el primer compromís amistós del Barça serà, de moment, a la gira pels Estats Units davant el Manchester City, concretament a la una de la matinada del dimecres 31 de juliol a Florida

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)