Barça

Pau Víctor: “Treballo cada dia per demostrar que puc estar al Barça”

Pau Víctor, recentment fitxat de manera definitiva pel FC Barcelona després de jugar cedit del Girona al Barça Atlètic la passada temporada, ha deixat clar el seu compromís i ambició. El davanter va expressar que treballa intensament cada dia per demostrar que mereix el seu lloc al primer equip. Víctor, qui va ser el màxim golejador del filial blaugrana la temporada passada, va destacar com el MVP del primer partit de la gira pels Estats Units contra el Manchester City, marcant un gol i participant en un altre.

“Des del primer moment que el Barça em va comunicar que em volia comprar, el meu únic pensament era venir aquí. És el millor lloc on puc estar i créixer”, va afirmar Víctor. Sota la direcció del nou tècnic Hansi Flick, el davanter se sent motivat i amb la confiança necessària per contribuir significativament a l’equip.

El Barça espera grans coses de Víctor en la propera temporada, confiant en la seva capacitat golejadora i la seva determinació per consolidar-se en l’equip principal. “Cada vegada que surto al camp, intento donar el millor de mi per guanyar-me un lloc en aquest gran club”, va concloure Víctor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)