Barça

Flick recupera efectius

Gavi és la principal novetat en la convocatòria pel partit que el Barça juga avui (21 h) al Lluís Companys contra el Sevilla. No és la única però, ja que Hansi Flick ha recuperat també Fermín López i Dani Olmo, a més del porter del filial Diego Kochen. També estan a la llista Lamine Yamal, recuperat de la sobrecàrrega que va patir durant l’aturada amb la selecció espanyola i al nou fitxatge, el sentinella polonès Szczesny.

Fermín López estava de baixa des de fa un mes per una lesió al recte anterior de la cuixa de la cama dreta i Dani Olmo es va lesionar fa un mes al bíceps femoral. Segueixen de baixa els lesionats Ter Stegen, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Ferran Torres i Marc Bernal.

La llista

Cubarsí, Balde, Íñigo Martínez, Gavi, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Raphinha, Iñaki Penya, Pablo Torre, Fermín, Marc Casadó, Pau Víctor, Lamine, Olmo, De Jong, Kounde, Eric Garcia, Szczesny, Kochen, Héctor Fort, Gerard Martín i Sergi Domínguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)