Barça

Líders en l’aturada

Lliga F. El Barça goleja el Llevant, suma el 7è triomf i manté el ple de punts abans dels partits de seleccions

Llevant 1 Barça 4

LLEVANT:Tarazona; Alharilla, María Molina, Teresa Merida, Carbonell (Vargas, 84’); Lahmari (Gabaldón, 79’), Estévez (Paula Fernández, 79’), Torrodá (Escoms, 90’); Daniela, Erika González (Ana Franco, 79’) i Chacón.BARÇA:Cata Coll; Torrejón (Martina Fernández, 82’), Irene Paredes, Mapi León, Brugts (Rölfo, 62’); Vicky López (Jana, 77’), Walsh, Alèxia; Graham (Patri Guijarro, 62’), Pina (Pajor, 62’) i Kika.GOLS:0-1 (13’) Vicky. 1-1 (23’) Cata Coll (p.p.). 1-2 (36’) Kika. 1-3 (47’) Pina. 1-4 (81’) Irene Paredes.ÀRBITRE:Lorena Trujilano.

El Barça arriba a l’aturada de seleccions de la millor manera. Les blaugrana van golejar el Llevant al Ciutat de València i tanquen aquest primer parcial de temporada amb set victòries i ple de punts en lliga. Una xifra que els permet mantenir-se com a líders en solitari de la competició domèstica, dos punts per sobre del Madrid i l’Atlético.

Tan sols cinc jugadores van repetir en l’onze respecte al partit de dimecres en la Champions. El Barça havia encaixat primer en els dos darrers compromisos de lliga i no volia que el tornessin a sorprendre. Va trigar ben poc a marcar el 0 a 1. El va fer Vicky López, assistida per Clàudia Pina. Tot semblava encarrilat, però el Llevant va tardar tan sols 10 minuts a empatar. Són cinc gols en contra en set jornades, la meitat dels 10 que el Barça va encaixar en les 30 de la passada campanya. És clarament l’aspecte a polir.

Però l’equip va tornar a mostrar-se molt superior i va generar molt en atac. Kika Nazareth es va estrenar com a golejadora blaugrana per fer l’1 a 2. Pina, que havia assistit en els dos primers, va marcar el tercer. I Paredes va anotar el quart i definitiu per resoldre un altre examen amb bona nota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)