Eurolliga

Grimau: “Jugar a la pista de l’Olympiacòs és difícil i apassionant”

L’entrenador del Barça, Roger Grimau, ha qualificat de “desplaçament difícil i apassionant” el carrusel de partits a domicili que el quadre català afrontarà els propers dies a les pistes de l’Olympiacòs, el Gran Canària i el Partizan. “No sé si dir-li test, però és una prova complicada. No només per l’Olympiacòs, sinó després anar a jugar les Canàries i tornar després a Belgrad. És un desplaçament difícil i apassionant”, ha assegurat el tècnic des del pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Sobre el partit de demà divendres contra l’Olympiacòs, Grimau ha afirmat que és “un camp amb molt ambient i un gran equip”, que es coneix molt bé ja que “fa anys que juguen a un gran nivell i amb jugadors que repeteixen altres anys”. “És un equip molt físic. Sabem com juguen amb Bartzokas, amb un estil de compartir la pilota, dinàmic i tenint molta paciència per trobar la millor opció. Tot i haver tingut baixes importants aquest estiu, l’estil és molt semblant”, ha analitzat.

Sobre si el Barça ha d’aprofitar l’oportunitat que suposen les lesions que llastraran l’Olympiacos, Grimau ha respost: “Hem d’anar a guanyar sempre. No tant per les baixes sinó per l’ambició de sempre anar a guanyar”.

Hernangómez: “Cada dia estic més còmode”

El pivot del Barça Willy Henangómez, per la seva banda, ha assegurat que és “una persona pacient” i, tot i necessitar “temps” per adaptar-se al seu nou equip, “cada dia” se’l veu “més còmode a la pista”. “Sóc una persona pacient. Necessito el meu temps per adaptar-me, però cada dia se’m veu més còmode a la pista. La unió amb els meus companys és millor. Molt feliç de poder ajudar a guanyar. Tant de bo puguem tornar amb totes les victòries”, ha afirmat el jugador madrileny des del pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Hernangómez ha relativitzat la pressió a què estan sotmesos els esportistes: “Jo faig el que m’agrada, em sento un afortunat. La pressió és per a altra gent que de debò ha d’aixecar una família i portar menjar a casa, això sí que és valor i mèrit. Jo he de jugar a l’esport que estimo”.

“Em sento molt adaptat a la ciutat, aquí tinc tota la família de la meva xicota. I a la pista, Roger (Grimau) i tots els companys em posen totes les facilitats. Més que un equip, som un grup d’amics que lluitarem per guanyar títols. Cada dia que vinc m’ho passo molt bé entrenant. És l’oportunitat que buscava, ser feliç jugant a bàsquet”, ha confessat.

Sobre el partit, ha assegurat: “És un equip molt difícil, dels millors d’Europa. Serà tot un repte, un partit duríssim en què haurem de jugar molt seriosos. És el viatge més llarg de la temporada. És un repte apassionant jugar tres partits molt difícils molt lluny de casa i amb moltes hores de viatge. Aquests reptes sempre van bé per sumar, millorar i veure els nostres errors”, ha assegurat abans d’un seguit de partits domicili contra de l’Olympiacos, el Gran Ganaria i el Partizan.

Per acabar,ha reconegut la motivació d’enfrontar-se al pivot de l’Olympiacòs Nikola Molutinov, un dels millors de l’Eurolliga en la seva posició: “Som de la mateixa edat i juguem en categories inferiors l’un contra l’altre. Sempre tinc ganes d’enganxar-me amb els millors pivots i demostrar que en sóc un”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)