Eurolliga

Test de nivell al Pireu

Bàsquet. Eurolliga. El Barça juga a la pista de l’Olympiacòs, el subcampió, que ha perdut Vezenkov i Sloukas (20.15 h, Movistar)

El Barça afronta avui (20.15 h, Movistar) el primer desplaçament europeu del curs en l’Eurolliga, el pavelló de la Pau i l’Amistat del Pireu (Grècia), on s’enfrontarà al subcampió, l’Olympiacòs. L’equip blaugrana intentarà donar continuïtat al triomf contra l’Anadolu Efes turc (91-74), en què va solucionar la inconsistència que havia definit el seu joc i va fer la seva millor actuació amb Roger Grimau a la banqueta. “És un equip molt físic. Sabem com juguen amb Bartzokas, amb un estil de compartir la pilota, dinàmic i tenint molta paciència per trobar la millor opció. Tot i haver tingut baixes importants, l’estil és molt semblant”, analitza Grimau.

Tot i haver perdut aquest estiu dues de les seves estrelles, l’aler pivot Sasha Vezenkov i el base Kostas Sloukas, el conjunt grec manté el bloc que li va permetre acabar primer en la fase regular i quedar-se a les portes del títol a les ordres del tècnic Georgios Bartzokas. Tot i això, arriba debilitat per les baixes per lesió de l’aler pivot Luke Sikma i l’aler Shaquielle McKissic, i arrossega els dubtes del base Nigel Williams-Goss i el pivot Moustapha Fall. A més, cal veure si Bartzokas podrà alinear el seu últim fitxatge, l’aler internacional lituà Ignas Brazdeikis, que encara no ha debutat. Amb tot, signa el 4/4 en totes les competicions, incloent-hi dues victòries contra el Panathinaicòs en final de la supercopa de Grècia (75-51) i en el primer duel de l’Eurolliga (78-88). Un derbi en què va destacar l’aler Alex Peters, MVP de la jornada amb 17 punts, 10 rebots, 4 assistències i 31 de valoració. També està fi l’escorta Isaiah Canaan, que diumenge va anotar 25 punts (7/10 en triples) davant l’Aris a la lliga grega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)