ACB

Salva Camps: “L’objectiu és guanyar el màxim de partits”

“La medicina és tornar a jugar com abans possible, ens hem entrenat prou bé aquesta setmana i ens enfrontem a un equip molt competitiu, amb molts bons jugadors, i hem d’estar preparats” diu Salva Camps en la prèvia del Girona - Andorra, en la jornada posterior al 115-78 a la pista del Barça. “Vam analitzar el partit com quan guanyem o perdem, de molt o de poc, per corregir els errors, i partit tancat, setmana nova i a mirar endavant” diu el tècnic sobre la desfeta al Palau. “Ens devem a un públic, ho volem fer el millor possible i els primers que estaven dolguts son els jugadors” explica sobre les disculpes a l’afició que va demanar després de la derrota més àmplia del club a l’ACB. “Mirem de fer tot el que està a les nostres mans i també vaig dir que l’altre equip també jugava. Era un gran equip i amb molt encert aquell dia” posa en context l’entrenador, que manté la baixa de Marcos i té el dubte de Susinskas perquè “no s’ha pogut entrenar amb normalitat”.

“Queden sis jornades per acabar la primera volta. A veure si som capaços de guanyar el màxim número de partits possibles bàsicament per apropar-nos al nostre objectiu, que crec que tenim tots clar, que és guanyar el màxim de partits l’abans possible. I després d’aquests sis veurem si hem estat capaços de guanyar-ne cap, un, dos, tres, cinc o sis. I veurem on estem, començant per demà mirant de ser competitius com sempre dic i no mirar més enllà” exposa Camps. Sobre l’Andorra, recorda que és molt competitiu i que manté el bloc que va pujar “sobradament” de la LEB Or i que “han incorporat jugadors de molt nivell, que coneixen la lliga i que tenen experiència. És un equip complicat i ens ho posaran molt difícil”.

Com a casa

“Estem centrats en fer un pas endavant respecte l’últim partit a Barcelona i tot allò que he de fer bé” apunta Corey Davis en la prèvia d’un duel que preveu. “molt físic, tots els de l’ACB ho son però aquest sobretot”. “Em centro en guanyar el proper partit” reconeix el base, que sobre la seva adaptació assegura: “Em sento bé, tant els companys com els entrenadors em fan sentir com a casa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)