Lliga femenina

El Cadí tampoc guanya a Madrid (76-58)

El Cadí la Seu segueix sense trobar-se amb la victòria a domicili. Avui, les urgellenques s’han enfrontat al Movistar Estudiantes, a qui havien superat en sis anteriors duels. Però, tot i un bon inici, les de Téllez no han aconseguit superar, aquest cop, les madrilenyes.

El partit ha començat de cares per a les urgellenques, que han sortit per totes. Les madrilenyes però, tampoc han decebut quant a intensitat, i tant el primer com el segon quart han gaudit de molt bon ritme per part d’ambdós conjunts. El primer quart les de Fábian Téllez no han aconseguit tancar-lo a favor, i han acabat perdent el parcial amb una diferència de 7, tot i haver estat força igualat (24-17) .El segon, tot i que les lleidatanes han brillat en defensa i han sortit amb un ritme altíssim, no han sabut mantenir-ho fins que ha sonat la botzina de final de quart, i les de David Gallego han marxat el vestidor guanyant per 43-37, però havent fet un parcial pitjor que les catalanes (19-20).

El tercer quart el cansament ha començat a fer-se notar en el conjunt urgellenc. Les locals, en canvi, no han afluixat el ritme, tot el contrari, s’han posat encara més les piles, i han firmat un tercer parcial en què s’han allunyat fins a 18 punts de les lleidatanes (62-44). Amb aquesta diferència, l’últim quart ja no ha estat suficient per les de Téllez per capgirar el resultat, que ha arribat a una diferència de fins a 19 punts. Amb un resultat final de 76-58, les catalanes segueixen sense conèixer la victòria a domicili aquesta temporada.